Vučiću akreditivna pisma predala 24 ambasadora

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vučić je jedini koji radi za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče an svemu što činite za našu državu.

  2. Ovo je jedinstven slucaj u svetu a dali je po zakonu to predsednik i njegovi savetnici treba da znaju.

  3. Srbija nastavlja da gradi prijateljske odnose sa zemljama sirom regiona i sveta, sto je od izuzetnog znacaja za napredak i razvoj nase zemlje u svim oblastima.

  4. Odgovorna, posvecena politika za alji evrpski napredak i uspeh nase drzave, je ono cime svakodnevno tezimo. Za cvrstu i stabilniju buducnost potrebno je graditi prijateljstva kao i ekonomsku saradnju sa zemljama kkao u regionu tako i u svetu.

  5. Srbija nastavlja uspostavljanje saradnje sa mnogim zemljama sto je za svaku pohvalu, jer spoljna politika vodece vlasti obezbedjuje nesebicnu podrsku mnogih svetskih zemalja.

  6. Jedan od prioriteta nase zemlje i poitike koju vodimo, jeste izgradnja, ucvrscivanje i jacanje bilatralnih odnosa sa svim zemljama koje podrzavaju razvojnu politiku ekonomskog prosperiteta i napretka.

  7. Medjunarodni odnosi su od velikog znacaja za sva buduca desavanja, jacanje ekonomije kao i bilateralne saradnje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.