Vučiću kao političaru bojkot je nebitan

Janko Baljak komentariše da li neučešće opozicije na izborima koristi vlasti

Ostavite komentar


  1. Jos jedan politicki anafalbeta. Pa da mu nije bitan bojkot ne bi isao na sastanak sa opozicijom. To je elemntarna logika. Druga stvar, kada opozicija bojkotuje izbore to znaci da ta zemlja nije demokratska i ne pripada drzavama EU jer toga tamo neam i to je jasna poruka EU. Srbija nece napredovati ka EU ako opozicija bojkotuje izbore isto kao sto i Albanija ne napreduje.

        1. Како непосредно пред стрељање рече др. Ђинђић, Србија је постављена на шине ка ЕУ, и ту више нико нипта не може да промени. ДСС талибани су тек успели да успоре ствар, али чим је воз стао, спали су с власти, да би наредна чинила све исто, и исто спала, па ће тако и ова, и свака следећа после ње. Ту ни 10 министара Поповића ни 20 руских амбасадора не може више ништа да учини да промени смер, или трајно заустави тај пут у Унију. Видимо се у Европи 2118-те!…

    1. Tvoj predsednik, ceco, ne izlazi na naredne izbore.
      izbore.
      Zato sto nisu predsednicki.

    2. Наравно, у диктатури нема противкандидата. Зато ће изборе кандидовати свако са два грама мозга. Сендвичаре могу да наставе да уживају.

    3. PA I JA NE BIH IMAO PROTIV KANDIDATA KADA BI CETIR GODINE SVAKI DAN BIO U IZBORNOJ KAMPANJI BOTU BEDNI.

  2. I šta cenjeni režiser predlaže? Šta je predlagao do sada? Vidim samo puste nerazumne kritike svega što se uradilo do danas, kao da je neki bot pisao ovaj tekst.

    1. Је ли Вам можда пала на памет смислена и организована политичка алтернатива и опозиција актуелном режиму? Неколико јасно профилисаних партија које би понудиле разумне и јасне политичке програме за наредних 10-ак година? Ова братија с-колца-и-с-конопца која (не само захваљујући присуству Вука Јеремић-Поздерца) вуче истовремено на све 4 стране света, док покушава да буде више национал-популистичка од новорадикала, се заиста ни уз најбољу вољу не може назвати политичком опозицијом. Просто губљење времена и траћење политичке воље српског грађанства и сељаштва…

    1. Слажем се. Тако ће себе учинити још ирелевантнијом, и можда ослободити простор за настанак правих политичких странака у Србији.

  3. Može li neko da mi objasni ulogu onog Sima Spasića sa Kosova ispred FPN tokom tzv. razgovora?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.