Vučiću uručena Zlatna medalja za zasluge grada Atine

Ostavite komentar


  1. Ceo svet poštuju politiku Aleksandra Vučića, koji radi za interes naroda i države, i koji radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

  2. Kako je lepo biti daleko od kuce , u Grckoj ,…..“ padaju “ pohvale , plakete , nagrade , lepe reci , ljubazni domacini …ali se treba “ brzo “ vratiti u zemlju apsurda …sudske prijave , americke sankcije , “ muljanje“ svim i svacim od BG. a na vodi do “ organskog paradajza “ gostovanja kod Marica ili Sarape sa vazelincima , sendvici , navijaci , Tamara , taksisti , srcani problemi , BOJKOT , stres , besane noci , patike “ ribanje “ kod Vladimira …..ajme…..da znam da me to ceka , ja bih trazio politicki azil u Grckoj makar bio i “ svorc „

  3. Ovo je za sve nas vazno, ovakvo priznanje nam doprinosi jos boljem i jacem napretku, pocastvovani smo sto smo dobili ovakav simbol.

  4. Uf …sns sekta botovi …sta vam radi ovaj “ ribolovac “ sa Tise …ha …ha …razmislite malo pa niste valda “ prazne kutije “ .boite “ (izgovara se boat na francuskom ) prazna kutija&

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.