Vučković: DS treba promaja

Ostavite komentar


  1. Čemu ovo lamentiranje nad sudbinama opozicije. Dali ste legitimitet pristankom na nemoguće uslove izbornog procesa. Unapred ste osudjeni na poraz a vi gospodo i dalje tvrdoglavo bi da se takmičite. Da vam je narod u pameti, lepo biste izašli iz Skupštine, bojkotovali izbore i rasformirali sve stranke koje liče na istinsku opoziciju. Želite li stvarno da promena dodje, morate činiti velike rezove i povlačiti strašne poteze. Ako je i ovo dovoljno. Na narod ne računajte. Masa je stručno obradjena a drugi su već sebe smestili negde van ove države. Dakle, vječnaja japamja…. Kraj. Gotovo ljudi. Poslednji, neka ugasi svetlo.

  2. Valjda su karijeristi shvatili da ne mogu praviti karijeru sa Demokratskom strankom. Samo još da članovi Demokratske stranke shvate da im ne trebaju ovi što su već otišli…

  3. Stranački računi su u milionskim blokadama pa bi trebalo da gospoda pre nego odu sa čela stranke deponuju svoju imovinu kako bi se dugovi izmirili.

  4. Jedan od najgorih sistema u DS je onaj koji je uspostavio D. Micunovic. Deo tog sistema je N. Vuckovic. Dakle, ne znam sta DS treba da preduzme da bi se oporavila, ukoliko je oporavak uopste moguc, ali sam siguran da Natasa Vuckovic i taj sistem koji ona predstavlja nemaju nikakvu mogunost za uspeh, sto je i vise nego pravedno.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.