Ministar finansija Dušan Vujović podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Plasim se da je Vuk Jeremic bio u pravu, i da se Vujovic povlaci jer se Srbiji pripremaju sankcije zahvaljujuci genijima u aktuelnoj vlasti.

  2. Sledi cerupanje banaka. Vadite novce iz srbskih banaka ako neko ima.

  3. Coveka sramota da saceka da Sinisa Mali dodje za ministra finansija nakon najavljene rekonstrukcije vlade, pa odlucio da je bolje da se povuce nego da dozivi to ponizenje.

  4. Ne, gospodo iz Danasa. Nemojte razvijati teoriju zavere. Zdravstveni razlozi su razlog odlaska Dušana Vujovića sa pozicije ministra finansija.

  5. Pricajte sta hocete, ali ovaj „strucnjak“ je direktno odgovoran za katastrofalnu privredu. Najpre je unistio Ukrajinu a i nas zamalo da dokrajci svojim „stezanjem kaisa“. Portugalci uzeli velike kredite, ulozili u razvoj, zaposlili ljude, raste im BDP, doseljavaju im se stranci i sad otplacuju te iste kredite s lakocom. Mi smo stegnuli kais, naterali mlade da se isele, subvencionisali motalice kablova, privreda stagnira i BDP raste minimalno pa jedva otplacujemo i stare kredite. Sve je to ovaj „strucnjak“ smislio.

    1. Tako je.Samo sto ce umesto njega sada doci neko jos mnogo gori-npr.Sinisa Mali.Tako da dok god je ova ekipa na vlasti lose i samo losije nam se pise.Ima medije,ima podrsku iz inostranstva,ima pare, ima na drugoj strani raspalu opoziciju i narod koji nije puno pametan i vladace vecno

  6. CESTITAM Ministre ! na vreme ste napustili duznost .

  7. Sve pohvale za rad Ministra Vujovića i njegov dosadašnji rad i vođenje finansija. Jedan o najboljih ministara finansija do sada.

  8. Bravo Sinisa ,uvek si se pokazao kao svetlo dana koji pametno i odgovorno radi svoj posao i uvek onako kako stranka kaze ,svaka cast,bez obzira koju funkciju dalje obavljao ako ne budes gradonacelnik.

    1. Svi politicari znaju kad i sta rade.U koje vreme.Kad nadju bolju i udobniju fotelju onda daju ostavke.Sigurno je nece dati i ici na biro da se prijavi.

  9. Sada ce Mali da preuzme kasu u svoje ruke i da obrne licni kapital!

  10. Nije sigurno podneo ostavku i zavrsio na ulici ili na birou.Njemu je obecana druga fotelja,funkcija.Mozda cak da sa manje glavobolje ima bolju platu.Uskoro cemo saznati gde se smestio.U koju fotelju.

  11. Mlađani Lazar Krstić je odmah shvatio s kim ima posla i zbrisao na vreme!-A ovaj početnik klimoglavac je mislio da je cenjen kod ace-Gebelsa-Bokase!

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 8

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.