Preživeo dva atentata, ostao veran četništvu: Po čemu će se pamtiti Vuk Drašković kao lider SPO?

Ostavite komentar


  1. Pamtiću ga kao jednog od onih koji su rasplamsali šovinizam krajem 80-ih koji nas je gurnuo u radikalski glib iz koga od tad ne možemo da se iskobeljamo.

  2. Najomraženija ličnost novije srpske sitorije opravdano, igrač Službe spreman za svoj zadatak koji je maestralno obavio, hodajuća sramota koja kod svakog građanina izaziva nagon na povraćanje, Srbija nikada nije manjkala sa izdajnicima svih boja

  3. Nije li vas sramota da ovako pisete o udbasu,Seseljovom kumu,koji bio u SKJ,radio za Spiljka i TANJUG,usao u vladu Milosevica 1999 i odbio ulazak u DOS i nazivao ih udbasima,danas se utopio u SNS a zenu penionerku uglavio u NIS?

  4. @fef, on sa komunofašitičkom bandom kradikala nema ama baš ništa još od kraja 1990.g a da je imao zabluda i loših procena u svom političkom životu, priznao je ne jednom već nekoliko puta…sudbinu Vuka Draškovića kao najomraženijeg lika preuzeo je danas na neki način Dragan Đilas i obojici je to priredila zločinačka familija koja je zarobila srblje nakon smrti Jože milog im sina svih naroda.

  5. Najveca prevara u istoriji srpske politicke scene. Lazni cetnik, lazni demokrata, lazni patriota.

  6. Pamtiće se po tome što je uprkos dva atentata na kraju pristao da organizatorima atentata služi kao koristan idiot uz veliku apanažu.

  7. Ja ga pamtim kad je sa
    terase slao ljude na policiju.
    Lazni cetnik, komunjara, druker sluzbe i osrednji pisac.

  8. vuče vuče bubo lenja. Ne znam što sam to napisao a i bilo je malim slovima.

  9. Treba da odgovara za govore i mržnju koju je širio devedesetih. Mislim na ono kad je sanđaklijama hteo da seče ruke zbog turskog barajka.

  10. Jaću ga pamtiti kao ljigavog prevrtljivca koji je sebi zabio poslednji kolac SPO-u ušavši u koaliciju sa Vučićem!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.