Vuk Drašković: Vulinova rezolucija je glupost koju ne bi trebalo razmatrati

Ostavite komentar


  1. Gospodin Draskovic je od 2012. koalicioni partner ove vlasti, a njegova supruga clan UO NIS.

  2. Da nas hoce odavno bismo bili u EU. Donacije daju da bi nas odvojili od Rusa i Kineza. Treba trezveno rezonovati. Sta je plus a sta minus a ne navijacki. Nisam siguran da je glupost. Dokle god pricamo da Evropa nema alternativu mogu da nam rade sta hoce.

  3. Savet Vulinu je da rezoluciju zadrzi za sebe a jednu kopiju obavezno posalje tetki u Kanadu.

  4. Pa zar on i Dana ne bi trebali svojski tda podrze clanstvo u BRiKS zbog NIS a.

  5. Poštovani gdine Draškoviću, molim Vas nemojte više da se bavite politikom. I Vi i Vaša supruga ste dobro situirani, materijalno ste obezbedili sve svoje partijske članove, njihove unuke, ljubavnice, rođake i zar ne mislite da je vreme da se malo odmorite i uživate na nekom lepom ostrvu? Nemojte više, molim Vas. Videli ste da umete i sad je red da stanete. Nažalost, Vaši učenici će nastaviti da sprovode nauk kojim ste ih opremili. Nauk da naprave zakone koji će ih štititi, zakone koje neće sprovoditi, zakone koji će im omogućavati da generacije ove sirote vukojebine (!) kradu i uništavaju. Ne mogu da Vam se zahvalim, jer nemam na čemu. Zato se iskreno nadam da ćete uslišiti moju i molbe svih onih koji su se od 1991-2000.god nadali da će napokon živeti u uređenoj, zaista demokratskoj državi. Nada je dobar doručak, ali loša večera gdine Draškoviću.

  6. Vuce, nemoj da gledas tako usko. Srbiji je mesto u svetu, ne samo u Evropi, a BRICS je svetska organizacija.

  7. Ceo život i politička karijera Vuka Draškovića upućuju da treba raditi sve suprotno od onog što on govori.
    (Možda treba raditi ono što on radi, mada u ovo nisam siguran.)

  8. Ko je ovaj lik? Pa Dana je u Briksu već odavno.Dobru kravu ona muze godinama, NISnjima para nikad dosta! Ti prevarantu prestani da laješ, sve si svoje poltron udomio i zaposlio.

  9. E moj vuče davno si ti skrenuo sa puta drugačije si govorio kad spo bio najveća opoziciona stranka.ktitikujes ruse a ne kritikujes zapad što nas je bombardovao isterali su srbe iz hrvatske oteli nam Kosovo i Metohiju a što se tiče evropski para i investicija to će biti dok Kosovo ne postane nezavisno a posle prekidaju i pregovori ili ce biti zamrznuti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.