Ako Jeremić uđe u kombinacije sa Vučićem brzo će biti istrošen: Koji je njegov „politički kapital“ od pomoći predsedniku?

Ostavite komentar


  1. Pa ova opozicija je sama išutirala Jeremića iz svojih redova. Aleksić mu oteo deo stranke i predao je Đilasu na tacni. Sad odjednom bacanje kletvi na Jeremića. inače čovek je i dalje opozicionar, ali uradio neku korisnu stvar za Srbiju. A to ova opozicija ne razlikuje, ako si opozicija vlasti ne znači da si opozicija i svojoj zemlji.

  2. Da li neko moze da zamisli samo desetak Jeremica kloniranih i pazljivo rasporedjenih u USA po kongresu i senatu a da USA ne upadnu u totalni haos u roku od dva tri meseca?

  3. Mali od palube nema nista osim giga sujete i volje za moci. Djinjic se okrece u grobu posebno za ovog malog. Jos jedan koji je izneverio ideale i otisao medj hulje.

  4. Covek je Delija i navijač zvezde, tako da je sve to normalno, izdajnici na okupu se uvek pomažu….

  5. Kaže Anđelković?!?!
    Pa on je sarađivao sa režimom, a sad kao nas uči ko je opozicionar, a ko nije!!!!
    On može samo da bude svedok saradnik

  6. A čemu čuđenje?
    Čovek reaguje „kako vetar duva…“.
    Šta on ima konkretno da „doprinese“ ako se unapred zna da je taj posao već završen? Sama rezolucija ako bude usvojena nema obavezujući značaj, političke je prirode i obraća se onima koji su duboko involvirani u promovisanje ratnohuškačke politike na Zapadnom Balkanu. Može se tumačiti i kao „politika sile“ u međunarodnim odnsima, što opet zahteva mudar i odgovoran politički odgovor, a ne po sistemu „sad kad vam ja pokažem…!
    Taj film smo odgledali 90-tih, znamo i kako se završio…

  7. He, he.
    Evo preokreta, Vuk ne silizi sa naslovnih strana „građanističik“ medija.
    Čemu tolika briga za njegovo zdravlje, kada ste ga ekstremno hejtovali čak više nego Vučića, jerbo ovaj je potkupljivi pragmatista, a ovaj intelektualac nacionalista što je neuporedivo opasnije za „građanističke“ ideje i agende.
    Izbacivali ste ga iz opozicije prethodnih pet godina, tako da mi sad nije jasno čemu ovoliko uzbuđenje, valjda ste ovo i želeli, ili …

  8. Od Milice Zavetnice se i moglo očekivati poniženje koje pokazuje, ali šta bi Jeremiću. Delovao mi je je kao čovek koji zna da misli. bez obzira što to nije osobina na ceni.

  9. Lepo kaze ovaj Fate, ako si opozicija vlasti i Vucicu nisi i nemoj biti opozicija svojoj zemlji!

  10. @Fate, bas me interesuje kako ste sve to lepo zakljucili. Koliko me pamcenje sluzi Aleksic je ponudio mesto Jeremicu kada se vratio iz Amerike a onda su se razisli sto je bilo za ocekivati, jer sa Jeremicem se ne moze suvise je zaokupljen sobom i svojom „velicinom“. Zato su se razisli a inace sumnjam da je Jeremic i dalje opozicionar pred izobre bio na nekim televizijama i ono sto sam slusao nije mi bas licilo na opozicionara vise na profesora koji drzi predavanje kako treba nesto uraditi a ne ja cu uraditi, mi cemo uraditi. U ostalom videcemo uskoro da li ste vi u pravu ili mozda ja. Ziveli

  11. A šta ako radi da pomogne Srbiji? Zar uvek i svako mora da misli na ličnu korist? Ako bi se neko i usudio da pomogne sa idejom da to uradi za zemlju, dodatno će se zamisliti posle ovakvih reakcija. Ono što cenim kod gospodina Jeremića je što se posle Kembridža i Harvarda vratio u Srbiju.

  12. Politički kapital? Kriminalne delatnosti u koje je bio umešan a drugari širom Sveta pohapšeni. Pa i sam Oskar nam je omogućio gledanje dokumentarca o tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.