Vuk Jeremić formira stranku najesen

Ostavite komentar


  1. Cirkus se nastavlja. Još jedna politička stranka, još jedan "lider" kome "nisu potrebni" ambasadori sa strane, još jedno pomirenje dve Srbije "koje je moguće"… još nekoliko decenija mrcvarenja Srbije koja ništa ne proizvodi jer je uništeno svako znanje, ideja, kretivnost, produktivnost. Još jedan Gospodin X (svi su oni to) koji nudi nerealno za realno.

  2. Za nazalost zaostalu i uglavnom nepismenu Srbiju Gospodin Jeremic je isuvise obrazovan i reprezentativan da bi u njoj imao sanse.

  3. Jeremicu koji si propao na izborima nemoj samo ti da pravis stranku molim te…tvoju moc si pokazao narod te ne voli brate zato nemoj vise da se brukas. Niko te nece i to sam znas pa Beli te pobedio bez 7 miliona koje si ulozio a sta si uradio nista a da ne pricam sto ti niko vise ne veruje kome si ti jos potreban ajde molim te idi na neko pecanje i ostavi Srbiju na miru…

  4. Jeremićeva stranka će ličiti na sveopšti cirkus pun klovnova i pajaca.

  5. Nesto bas razmisljam, mogao bi i ja da oformim stranku, cim se vratim s mora , osnivam stranku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.