Vuk Jeremić najavljuje „proglas o srpskom pitanju“

Ostavite komentar


  1. Veoma sam razocaran sa politickim stavovima Jeremica. Zavrsiti studije u najcuvenijim univerzitetima sveta, biti medju najboljim studentima, ziveti i raditi u najdemokratskim i najbogatijim zemljama i imati ovakve retrogardne ideje u vezi svake teme sto se tice Srbije i regiona, je stvarno veoma tesko razumeti. Kako je moguce da se sve to nije odrazilo na liberalnim idejama? Verovatno je uvideo da ovde samo nacional-sovenisticki stavovi mogu da te odvedu do vlasti, ali nije on zavsio te skole tj. obrazovan za te politicke programe i ideje!

  2. a šta može biti novo proglašeno, Načertanije i Velika Srbija, opet u ratove opet u konflikte opet protiv svih. Pubertetski nihilizam i inačenje kao konstantne crte srpske politike.

  3. Jeremicev plan Srbija u izolaciji od strane zapada, a on opet u Njujorku o trosku naših gradjana da brani Kosovo u UN kao ambasador Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.