Vuk Jeremić najglasnije aplaudirao Ponošu: Šta nam govori nastup lidera opozicije

Ostavite komentar


  1. Brate, kakve njuske, gledamo ih zadnjih 20 godina, kao i ove iz sns.
    Dok se ne pojavi neko novi od mene ukaljana bagra nece dobiti glas.
    Vidite li ko su politicari? Vuk J. Toma Mona, Djilas, Vucic, Marinika, Darija….. dal je dosta da nabrajam…

  2. Ovi su gori od sadašnje vlasti ,a oni katastrofa ,jadni smo mi i sa jednima a i drugima sve moj do mojega ,lopvluk ma djelu !!!!

  3. General je za vojsku i za ništa drugo ! Takav je i sistem skolovanja , bez širine..A ovog nije ni vojska toliko interesovala !!!

  4. Opet ovo opozicija,ko kome aplaudira,ko je kome namignuo.pustitre ove gluposti i uradite neku konkretnu stvar.Da li razmisljate,uvek se pitam,sta narod misli na tako vase ponasanje,vase pokrete,stavove,odnose sa javnoscu…

  5. „Mi moramo da menjamo sistem i oporavimo državu…“
    Kao što u „petoj brzini“ promenite partijsku pripadnost.
    Gospođo-urazumite se.
    Vaši stvaralački kapaciteti su skromni.

  6. Niko ne krade izbore ima clanova na izbornim mestima i opozicije i vlasti nego vas uvek neko krade,a ne mozete da pobedite i pljujete i ljagate

  7. Botovi su se mnogo uznemirili, što je i očekivano, jer su uplašeni od Ujedinjene Srbije i njene pobede.

  8. Gospodja pratilja u sest stranaka dali zna sta prica uopste , o njenom moralu suvisno i govoriti narod vas bre nece. Jedina licnost koja bi nesto mogla da uradi je Djilas svi ostali ste sve moj do mojega. Ko normalan da glasa za Ponosa pa on nije hteo da brani ni svoje rodno mesto , pa za ovu nemoralnu u politickom smislu. Ja sam za opoziciju ali ne za ovakvu skraceni DOS.Po meni samo Djilas bi imao sansu.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.