Vuk Jeremić oko sebe okuplja najbolje u DS

* Izvori Danasa navode da Jeremić ima novac i pridobija ljude sa znanjem, dok su za DS i Jankovića trenutno spremni da rade "amateri"
Saši Jankoviću, potencijalnom kandidatu za predsednika države, podrška Demokratske stranke malo će značiti u kampanji

Ostavite komentar


  1. Teško da neko ko podržava Jeremića umesto Jankovića može da se podvede pod "najbolje".

  2. Demokrate i svi iz opozicije treba da shvate da je jedan od kandidata, Jeremić ili Janković, kukavičje jaje za razbijanje jedinstva opozicije.

  3. Jeremić je Trpjanski konj naprednjaka, ići za njim je iči na ruku naprednjačkom kandidatu.

  4. Ja sam mislio da Jankovica podrzava elita kad ono obicni amateri. A odakle Jeremicu pare za izbore obzirom da se kandidovao kao gradjanin?

  5. "Zaključak naših sagovornika je da Jeremić ima novac i okuplja ljude sa znanjem, dok su za DS trenutno spremni da rade "amateri".Blago nama kada se izbori vode kao u Americi! Pa pobedi, ne najbolji, vec najbogatiji. S tom razlikom sto u Americi trose SVOJ novac, dok kod nas izborne aktivnosti placaju NASIM parama. Posto gdin Jeremic nema pristup kasi (kao neki), dobro bi bilo da nam kazete ODAKLE novac koji mu omogucava bogat zivot bez rada i vodjenje kampanje. A posto su ga nesebicno podrzali SVI bivsi DSSovci, odnosno PRORUSKA ekipa, onda…

  6. Избор је лак – гласајмо за оног који НИКАДА није био ни у једној странци! Сви остали су КОМПРОМИТОВАНИ!

  7. Jeremić je trojanski konj…. On ima zadatak da sačuva slabu opoziciju, i njihove interese… Prava promena u društvu za narod bi bilo najbolje da počnu da funkcionišu institucije, kao i da se povrate moralne i druge vrednosti, koje su od kraja devedesetih pa do danas satanizovane od strane političkih partija. Znači napredak je jedino moguć pravom promenom, a od svih mogućih kandinata znase koji jedino može da je donese…

  8. ODAKLE ikome uopšte pada na pamet,poređenje jednog Jeremića i Saše Jankovića,NA OSNOVU KOLIČINE LOVE KOJE IMA NA,RASPOLAGANJU,,A ZA SAŠU JANKOVIČĆA ,,RADE AMATERI,,.BIĆE DA SE RADI O NEKOJ POSEBITOJ,,PLATFOR,,I NEKOGA KO SVAKODNEVNO DAJE,,,EKSKLUZIVE,A LOVA IMA IMA,IZVOR,,IZ JEDNOG,,SPESCIJALNOG,,ĆUPA.,,.,,POLITIČKA,,ELITA,, I OVOGA PUTA NEMOŽE da Odoli da se Najboljemu suprostavi Onime za čime im ODUVEK ,,DUŠA,, CILJA,,Onih ,,samo,,100 potpisa Prave Elite SRBIJE, govori Sama Po Sebi GDE smo,, zapucali,,, ovakvim,,Preporukama,,. KADA SE SAŠI JANKOVIĆU DOZVOLI DA SE NAĐE NA SVIM,,SLOBODNIM,,SNS,,MEDIJIMA, ONDA I JEREMIĆ NEKA IZLOŽI SVOJE,, OBEZBEĐENE,,PODUPIRAČE,,BAŠ ZATO ŠTO SVI,,MNOOGO VOLIMO SRBIJU.AL NE OVAKO,,napreDno,,skockanu,,.

  9. Potpuno je besmisleno stvari posmatrati na ovakav način – Jeremić ili Janković. I jedan i drugi su dobri kandidati. Ipak, moj glas ide Jankoviću zbog hrabrosti i integriteta. Teško da danas bolje oličava ideale zbog kojih je DS i osnovan.
    Što se Jeremića tiče, mislim da on iskreno nije ni tražio podršku DS-a, jer ona mu nije ni potrebna. Zapravo, DS bi mu samo odmogao, pošto sa "žutim" predznakom ne bi privlačio birače sa centra i desnice – prvenstveno one koji sada glasaju za SNS, DSS, Dveri itd. Njima bi "žuti" Jeremić bio neprihvatljiv. Zato je ta dilema Janković ili Jeremić bespredmetna. I to članovi DS-a treba da znaju. Vuk Jeremić jeste dobar kandidat, ali ne za njih.
    I još nešto, šta će se desiti ukoliko Vođa raspiše i parlamentarne izbore? Da li bi se DS mogao dogovoriti sa Jeremićem oko kampanje, programa, poslaničke liste? Teško, imajući u vidu kako je Jeremić napustio DS. Ukoliko tome dodamo druge stranke – prvenstveno DJB – sa kojima bi imalo smisla praviti zajedničku listu, ne znam kako bi se tu postigao dogovor. Ovako je situacija relativno čista za DS. A na kraju krajeva, kao što sam rekao, Janković je danas sve ono što je DS težio/trebao da postane.

  10. Možete vi (novinari) koliko god hoćete tedenciozno da navijate za bilo koga, u ovom slučaju za Vuka Jeremića, ja tačno znam, da ću moj glas da dam jedinom vrednom i ozbiljnom kandidatu – Saši Jenkoviću. Iskreno se nadam, budućem predsedniku Srbije

  11. Za Sašu Jankovića če raditi svi građani koji misle svojom glavom , a takvih je mnogo! Bez novca i sitnih interesa. KRENUĆE TA LAVINA , da pravo pobedi politiku. PS: ovo piše dipl. politikolog, iz vremena kada je ta titula nešto značila.

  12. Koliko su dobro poznavali rad na terenu vidi se po procentima DS-a sa poslednjih nekoliko izbora. Te sto vi nazivate najbolje sto DS ima,pa oni su upropastili zajedno sa istim Jeremicem onu DS kakva je bila dok ju je vodio pokojni Zoran Djindjic.MOJ GLAS IDE SASI JANKOVICU,a ti koji Jeremicu rade kampanju i koje on placa,voleo bih da mi objasne odakle mu tolika sredstva ,gde je zaradio kad mu je Srbija placala troskove u SAD?Podrska Sutanovcu i ljudima oko njega(posle mnogo godina,konacno jedan pravi potez DS-a)i pozdravi od BIVSEG BELOG LISTICA.

  13. Koji su ti najbolji,jer u opoziciji nema ni jednog imena ,vrednog spominjanja,svi iz opozicije su politicari koji gledaju samo licni interes i narod ih nikad nije interesovao.

  14. Kakve veze ima Jankovic sa DS,prirodnije mi je da su podrzali Jeremica,bezveze se dele.Mislim da su trebali da se usaglase.

  15. Zar ne napisaste vi u Danasu pre nekog vremena da je Zivorad Andjelkovic napustio DS i presao kod onog Popovica?

  16. cini mi se da je uloga jeremica da razbuca jos ono malo sto je ostalo od demokratske stranke!

  17. Nova vrednost Srbije je uz kandidata građana – novog predsednika Srbije Sašu Jankovića.

  18. Sigurna sam da se Zoran Djindjic prevrce u grobu,ali nekad postovana,dobro uredjena,sposobna i efikasna stranka je danas toliko daleko od toga da zvuci oksimoronski kad kazete najbolje i DS jedno pored drugog.Cast izuzecima koji se ne vide i ne cuju od svega sto je isplivalo.A znamo sta lako ispliva.
    Zao mi je sto g.Jankovic nije imao hrabrosti i poverenja u pokret.Svi minusi DS koji su evidentni ce se zaboraviti,a reci ce da ih je unazadio Jankovic.
    Radovala bih se da ne bude tako,ali…

  19. Poštovani g.Jankoviću,
    Vaš dosadašnji rad je jedino čime izlazite na crtu svim ostalim kandidatima za predsednika Srbije.Sreća za Srbiju će biti ako to bude jedino merilo i biračima.
    Preporučijem biračima da osim izlaska i glasanja zaborave čudni sindrom koji je ovladao Srbijom.To je onaj bolesničko – navijački sindrom, koji, i ikad protivnik ubedljivo pobedio mi tvrdimo da smo bili bolji.U Srbiji još nije sazrela svest da su izbori važni i da se mora pošteno gledati koji kandidat zaslužuje podršku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.