Zašto nema stranke Vuka Jeremića među potpisnicima zahteva za prevremene izbore i veće zastupljenosti opozicije na RTS?

Ostavite komentar


  1. Moji prijatelji i ja smo podrzavali ovu stranku sve dok je u njoj bio Aleksic.Njegovim odlaskom prestali smo da podrzavamo ovu stranku tako ce biti i na izborima kada ih bude.

  2. Molimo vas, mislite malo na gradjane koji treba da izadje na izbore, a muka im je od lidera opozicije.
    Idite levo, idite u centar, desno i u p.m. ali ne gradite rejting pljujući po opozicionim strankama.

  3. Valjda su Lompar, Kovic i Ristic bolje drustvo za Narodnu stranku od Djilasa, Grbovica, Zelenovica i ostalih Hilovih projekata

  4. Gospodin nad gospodom Vuk, od mene moze samo da dobije ono sto u narodu zovu … , a Miki Aleksic ima glas od cele moje porodice. Zivela Srbija

  5. Ako ništa drugo Gajić je iskreno, slučajno ili namerno, rekao šta stoji iza zahteva za izbore – pokušaj da se novoj Aleksićevoj stranci obezbedi finansiranje iz budžeta. Program, planovi, ideje šta sutra nisu na dnevnom redu, znaju oni da od pobede na tim izborima nema šanse, samo su važne skupštinske stolice i državna blagajna za platu bez rada. A vi građani tabanajte asfalt po Beogradu, zdravo je, kažu lekari …

  6. И шта је спорно у ставовима Народне странке? Је л не треба раздвојити изборе? Треба ли побољшати изборне услове пре тога или ће опет након њих Драган и Алек да поправе шта треба? И шта је спорно на трибини, је л боље да је Ровињ место Чачка?

  7. @Jednom bejah protestant džaba ti je prijatelju da objašnjavaš ovim kvazi liberalima oni to ne mogu da dobace sa svojom svešću!

  8. Алексић има мој глас на следећим изборима сигурно! А Јеремић и његова тзв.странка нека иду са Вучићем,провидни сте само тако и одвратни.

  9. Kako ZASTO? Pa Vuk Jeremic NIJE opozicija! On ne ucestvuje u protestima. On, NEVEROVATNO, pokusava da bude veci nacionalista od Vucica. Pa se tako hvali: “Sjajna diskusija vrhunskih srpskih intelektualaca – Miloša Kovića, Branimira Nešića, Ratka Ristića, Mila Lompara – na temu “Srpsko nacionalno pitanje u 21. veku” u okviru 16. Letnjih duhovnih večeri u Čačku. To je ona ekipa KVAZI intelektualaca, koja nas vec vise od trideset godina gura na stranputicu, tako sto prodaje nacionalisticku maglu, od koje veoma BOGATO zivi, ne radeci nista. Lepo se tu o Jeremic uklopio. Samo da nam objasne ovi „intelektualci“, da li je „nacionalno pitanje“ vaznije od nacionalnog OPSTANKA?

  10. Najbolje je da opet ostanu van Skupštine, kao kad ih je Đilas naložio, pa da zavise od finansijske pomoći i milosti tajkuna Đilasa. Oni koji zagovaraju tu opciju očigledno imaju dovoljno para da ne moraju da dobijaju sledovanje iz budžeta.

  11. meni se vuk jeremic smucio jos pre dosta godina kada je u ujedinjene nacije doneo siroto prase na raznju sa sve jabukom u ustima. odvratno i plitko. taj nema bas neku razvijenu duhovnost niti svesnost o visim ciljevima. za njega ne glasam (kao ni za Vucica) niti za Dveri sve je to isti mentalni sklop

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.