Šta će raditi Vuk Jeremić posle potpunog povlačenja iz domaće političke javnosti?

Ostavite komentar


  1. Radio on na vreme sad je penzija tu pred vratima.Al će je krcka boze zdravlje bar 50 godina.

  2. Neverovatno loš osećaj za vreme kompilovan sa ličnom sujetom ga je, Vuka Jeremića, doveo u situaciju u kojoj je stranku prepustio najmanje harizmatičnom od nekolicine koje je isterao iz stranke!
    Pre svih mislim na Aleksića koji je mogao Narodnu stranku dovesti do 2.-3. pozicije u parlamentu gde bi i sam Jeremić dobro prošao ali je vođen sujetom doveo do toga da su na ivici nestanka…sa Gajićem je to izvesno…

  3. Dusa me boli za njega.Tako smo se brinuli od cega ce da zivi Djelic.A sta da radimo mi sto primamo minimalne penzije?Moja supruga 23000,a ja 24 000,nemamo ni za dva konopca da se obesimo,a brinemo o Jeremicu.Ako nista drugo u rudnik.

  4. Jedan od retkih, ako ne i jedini, koji je imao osećaj odgovornosti da se povuče posle neuspeha i istovremeno ne osnuje novu partiju. Svaka čast.

  5. Konačno da počne samostalno da zarađuje za život, dosta je jahao na narodnoj grbači!

  6. Naravno, to je najveci problem: treba svi celnici opozicije da se povuku. Onda cemo procvetati. Imali smo coveka koji je bio na veoma visokoj poziciji u UN, sa vezama. Necemo ga? Dobro. Jeste sad srecni?

  7. Bio je predsednik sveta, prvi Srbin na tom mestu, jedan od najvećih Srba, posle Pupina i Tesle, mada je za mene Vuk veći od svih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.