Vuk Jeremić: Srbi su uvek davali tačan odgovor na ultimatume – „ne“

Ostavite komentar


  1. To ne nas je dovelo do 1999 bombardovanje pa zar opet zarad tog nekog Kosova i kosovara da budemo zrtvovani e tocemo da kazem NE a ti idi tamo pase bori za nesto sto je orislo jos u proslom veku sedamdesetih a koje nam uopste nista ne znaci!

  2. U kom si ti sad tripu. Od ‘građanske’ opcije postao si ‘kobajagi’ patriota i nacionalista. Jeftin trik.

  3. Pitam se ima li ovaj čovjek šta drugo reći građanima Srbije osim ove gluposti oko plana za KiM,a dobro zna da nikada niko iz ove vlasti neće priznati KiM nego spašavaju šta se spasiti može od njegove brljotine koju je napravio dok je vladao.

  4. Pa Jeremija, ne sećam se nešto dok si bio vlast da si govorio NE. Kada je trebala da se piše rezolucija u Kosovu, prvobitni tekst je morao da bude usklađen sa EU, koja je tražila da se interveniše, pa smo dobili jednu limunadicu u Skupštini. Tada nije bilo NE. Nije bilo NE ni kod prvobitne formulacije pitanja koje je upućenu Međunarodnom sudu. Nije bilo odlučno NE ni kada je pitanje Kosova prebačeno iz UN u EU, pa ni kad je dozvoljeno da Eulex preuzme dole stvari od Kfora.

  5. Tako je Vuce! Ali u Srbiji su cestiti Srbi postali manjina. Naselili su nam svakakvih srbomrzaca u vreme SFRJ ciji potomci i danas rovare protiv Srbije, a delu naroda isprali mozgove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.