Vuk Jeremić: Srbija ne bi ušla u EU ni kada bi priznala „Kosovo“

Ostavite komentar


  1. Pa sa „naprednjacima“ na vlasti sigurno je EU ne bi primila, jer ne ispunjava uslove za EU.

  2. Sada Vuk taktički otkida telo DSS-a, koje je ekstremno razočarano Milošem Jovanovićem. Jer došli smo do zaista neverovatne situacije, mada u srpskoj politici ništa nije nenormalno, a to je da sa Đilasom više hoće da sarađuje DSS, nego Jeremićeva stranka, iako su ove druge dve nastale iz DS-a. Razumeti opoziciju u Srbiji je ravno čudu.

  3. Jeremic uglavnom govori sta ne treba da uradi Srbija. Sa Jeremicem & Co bi u Srbiji doslo samo nominalno do neke promene . Sustinski se ne bi nista promenilo i Srbija bi ostala ista onakva van svih Evropskih tokova kao i do sada pod diregentskom palicom Alekasandra Vucica i njegovog polit – orkestra.

  4. E sad i Jeremić počeo da bistri politiku, on je imao svojih pet minuta da odbrani okupirani Kosmet, nije iskoristio čak nas još više uglibio, bolje da ćuti.

  5. Bravo Vice da i ti nešto pametno kažeš. Sigurno neće jer mi sami sebe ne volimo a kako će nas voleti neko drugi

  6. “EU je katolicka, Bugarska, Rumunija i Grcka su tamo iz geostrateskog polozaja, Srbija nikad nece uci u EU”……Gerhard Sreder, premijeru Djindjicu, na direktno pitanje kad ce Srbija u EU. Tad su nas zavlacili famoznim zajednockim ulaskom sa Hrvatskom.
    Krajnje je vreme da neko kaze….dosta

  7. Sazreo, sa ogromnim spoljno-političkim iskustvom zna kako se gleda na ulizice i beskičmenjake. Sam na izbore! Odlična odluka

  8. R.Srbija….može da postane deo zajednice zemalja Evropske Unije…TEK…kada Srbija bude pravno uredjena država tj uredjena u skladu sa pravnim sistemom…utvrdjenim Ustavom te države!

  9. Zanimljivo je da to o EU, da nas nece primiti, sve da im se o vrat okacimo i izljubimo ih, pisala sam u mnogim komentarima. NIJEDAN nije objavljen u ‘Danas’.

  10. Uvek će postavljati dodatne uslove i zavlačiti nas godinama. Jednostavno, nemaju nameru da nas prime u EU.

  11. To nemožemo znati šta bi bilo kad bi bilo. Predavati Kosovo nećemo tako da nikada saznati i nećemo.

  12. Ovo je jedina istina koju je ovaj covek izgovorio. Samo me zanima zašto nismo ušli u EU dok je on bio na vlasti.

  13. Ne brini ti za Srbiju gde će…zbrini ti sebe i stranku jerbo si ostao sam na vetometini i promajini…a ako poznaješ srblje znaš onda da je baš promajina najveći neprijatelj u srbalja…gotovo smrtonosan.

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 10

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.