Vuk Jeremić: Vlast je uvela strahovladu

Predsednik CIRSD-a govori za Danas o osnivanju stranke, beogradskim izborima i spoljnoj politici Srbije

Ostavite komentar


  1. Jeremic nasao da prica o strahovladi. Opozicija i dalje nastavlja politiku kritike bez ponude konkretnih ideja za napredak Srbije.

  2. Jeremić se boji Beogradskih izbora i sad pokušava da opravda njegov loš prolaz na izborima.

  3. Svako ima pravo da osnuje svoju političku stranku. Ali Vuk Jeremić je do sada promenio toliko političkih stranakada ni sam više ne zna šta hoće u životu.

  4. Botovi navalite, vidim da ste aktivni. Necete jos dugo primati novac za nerad o zato bolje trazite sebi dostojan posao na duzi rok. Ovako nece moci jos dugo! Bespredmetno je da neko kritikuje harvardskog dr. koji nije falsifikovao diplomu!

  5. Vucic je uveo profit svojih politickih pripadnika kao sto su to radili i ostali pre njega. Sad bi valjalo da dodje neko da napokon da vlast institucijama i strogu kontrolu onih koji vode te institucije. Znaci EU je u pravu kad pominje sudstvo.

  6. Strahovlada ne postoji mogu da se plaše samo oni koji su Srbiju opljačkali i koji su učestvovali u ubisvu Đinđića.

  7. Jedino dobro u ovom tekstu što je Jeremić priznao da nije sposoban da obavlja neke poslove i da ima neko spretniji od njega da udje u trku za prvog čoveka Beograda.

  8. I sa novim i sa starim ljudima u politici Jeremić se nikada promeniti neće. Opet će nastaviti stari režim prošle vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.