Vukadinović: Janković radio svoj posao

Ostavite komentar


  1. po običaju, vučićeve pudlice napadaju sašu jankovića, što u skladu sa zakonom radi svoj posao. pudlice su tako izdresirane, a očejuju i neku koskicu.

  2. Janković je apsolutno u pravu. Vučić pravnik, je pao na državnom ispitu. Umesto da učvrsti državu plaši se kao francuska sobarica robustom mudamedanskog popa da mu slučajno ne podigne 5000 protestanata.. Ova farsa Vučićeva podičiće milion bespravnih graditelja koje zakoni gone da obave proces legalizacije, a i oni koijma država ruši kuće koje su bespravno gradili bez dozvole uzrpirajući društveno zemljište.

  3. Rista Bašić reče, Vučićeve pudlice, nisu to pudlice već ulizice i uvlakači. Iskreno se nadam da će se gospodin Janković kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima, i da će se i građanska Srbija probuditi i dobro razmisliti kome će dati svoj glas.

  4. Saša Janković je DEO SISTEMA koji s vremena na vreme otkrije rupu na saksiji, što jeste politički ambiciozno, ali to ne može ugroziti Vučića, gospodine Vukadinoviću.

  5. U čemu je problem ako Saša Janković traži da u Srbiji svi moraju poštovati zakon ili zakon ne važi za bratiju av.

  6. Vučić jeste pravnik ali nije polagao Pravosudni ispit, nije nikada ni zavirio u sud, od radnog iskustva ima navijačko i opoziciono političko. Znate kada opozicionar dobije vlas.

  7. Stoji sve sto g. Vukadinovic kaze, naravno. S tim sto on sam nema prava da se zgrazava nad tudjim vokabularom. Ko pogleda komentare na forumu NSPM-a videce tamo dno dna, za sta je glavni urednik direktno odgovoran .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.