Vukadinović: Odlazak Vučića na Kosovo neće biti nov Gazimestan

Ostavite komentar


  1. Na taj referendum ce izaci SNS sekta i polupismen svet koji ne razlikuje Kiju Kockar od Kosova, izdajnici i generalno oni koji ne vole Srbiju i Srbe. Srbi, normalni i pametni ljudi ce bojkovati referendum. Za njih je KIM svetinja.

  2. Ne treba zaboraviti prošlost ali treba razmišljati o budućnosti, i uspostaviti ako ne dobre onda normalne odnose sa okolnim zemljama, bilo da je u pitanju samoproglašeno Kosovo, Hrvatska, Crna Gora ili neko drugi. Od dizanja tenzija nema niko koristi, ni ekonomske, niti bilo kakve. Treba da rešimo međusobno probleme koje imamo, i da gledamo unapred.

  3. AV je pokazao da radi za svoju drzavu i svoj narod. Da ima 150 lica, koga to briga. Ako postuje svoju drzavu-nacin na koji radi ne treba nikoga da zanima. Ne ugrozava nikoga, prema tome, pustite negativne komentare.

  4. Vukadinovićev patriotizam iz kabineta i beogradskih studija,po mogućstvu u užem centru grada,manje maltretiranja oko parkinga.Bucko,pusti ljude koji znaju svoj posao da ga rade , a niko ti ne brani da pametuješ iz ugodne pozicije..

  5. Ma sta bulazni i lupeta ovaj propali analiticar . I ne treba nam vise Gazimestan, znamo kako smo prosli kad je Milosevic isao i napravio kataklizmu naseg drustva, drzave i svega ostalog. Vucic ide da da podrsku tim ljudima koji zive tamo , a ne kao mnogi koji se navodno brinu o njima, Kosovu a sede u Beogradu i ispijaju kafe po mondenskom kaficima ili rucaju po naj skupljim restoranima . Rezolucija 1244 nije na zalost svih nas na snazi vec je stavljena van snage , a znamo i dobro zasto , za to neka pita Vukadinovic svoje vodje i ktitore iz Dosovske koalicije . Bolje da nista ne komentarise i pusti da neko ko stvarno zeli dobro narodu Srpskom i ovde i na Kosovu i Metohiji izbori mir i minimum prava i dostojanstva za buducnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.