Vukadinović: Principi umesto spasitelja

Ostavite komentar


  1. Koja opozicija Đorđesku? Vlaška nacionalna manjina koju ti predstavljaš? Kandiduj se ti.

  2. Ma ko još obraća pažnju na opoziciju, koga bi oni mogli da ugroze na izborima, smejurija od ljudi.

  3. Ma može opozicija da se dogovara godinama, kada oni nemaju čoveka za predsednika.

  4. G. Vukadinovic po obicaju razotkriva sitne lukavstine g. Vucica, za koje ovaj pogresno misli da predstavljaju neku strategiju (plan da u drugi krug udje dvojac Vucic-Seselj, kukanje na "nepravdu" Briselskog sporazuma, koji je vec potpisao). Iskreno govoreci, g. Vucic I nije narocito lukav vec koristi situaciju da je zemlja toliko osiromasila da su svi na prodaju, a vlast jedina ima nesto sredstva da ih potkupi. Na zalost g. Vucica, ovo je svakim danom sve teze. Zato on pomno I prati uterivanje poreza da bi video da li ce imati dovoljno novca da taj mesec plati gospodu Mitrovica, Vucicevica, Seselja I svoje brojne stranacke pristalice. Koliko dugo ce ovo moci da traje? Zima ce pokazati.

  5. Upravo zbog svega ovoga o čemu priča g. Vukadinović farsu zvanu republika – Predsednik Republike, predsednički izbori – treba jednom zauvek preseći – MONARHIJOM. Srbi su pokazali da jednostavno ne umeju da se ponašaju u Republici. Predssednik Republike ograničen plitičkim mahinacijama stranke koja ga je postavila ili će ga tekpostaviti, nije nikada u stanju da bude nezavisan u vođenju države. Kralj nema to ograničenje. Srbija ima tradiciju od preko 300 godina monarhije i svega sedamdeset godina OKTROISANE nametnute Republike. Na kraju krajeva i stranke kao što je npr. Demokratska stranka – mnogo bolje bi funkcionisale u okruženju Kraljevine nego ovako.

  6. Najbolji kandidat bi bio Aleksandar Vucic jer se jedini on do sada pokazao sposobnim i odgovornim, i kao neko ko gine za svoj narod.

  7. Opozicija nema nikakve sanse na izborima za Predsednika jer su odavno izgubili poverenje kod gradjana Srbije.

  8. Da li se pojavi sa jednim kandidatom ili ne, mislim da je svejedno potpuno jer nece ostvariti zapazen uspeh.

  9. Mislim da je Vukadinovic u pravu. Hajde da se principijelno dogovorimo da bude onako kako kaze ruska direktiva.

  10. Vukadinovic bi da unese razdor u SNS, izmislja price o namestanju loseg rejtinga. Lukav je to lisac.

  11. Rakon: Ovaj gospodin je izgleda zaboravio kako je da parlamentarnim izborima preskočio cenzus. Ako se on zalaže za takav princim onda mora da zna da građani ne podržavaju nikakve prevare.

  12. Nemanja: Opozicija mora da shvati da je građanima jedan DOS dovoljan za sva vremena i da više neće nikada podržati neke nove DOS-ove.

  13. Vrednost pojedinih tekstova /kolumni/ mogla bi se meriti brojem /kolicinom/ botova koji nasrcu na sagovornika ili autora teksta. Ko sada botovima daje instrukcije – kada AV vise ne cita Danas? Cita, cita, od prve do poslednje strane, ili ima "zaduzenog" za citanje Danas-a. Ko bi to mogao biti? Ne pojavljuju se Igor Becic Mortadela, bivsi potpredsednik Skupstine ili bivsi sef Poslanicke grupe SNS Babic Teleprontovani Vazduplohov, mozda oni citaju Danas umesto Vucica?

  14. srbija treba da se proglasi za carevinu, pošto cara već imamo. u carevini opozicija nema šta da traži i tako bismo rešili sve naše probleme

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.