Vukadinović: Pritisci iz Prištine i Brisela biće još veći a pozicija Srbije sve slabija

Ostavite komentar


  1. Bas tako.Nas Nejaki Uros je umislio da je veliki politicki veteran i svetski lider.odrzao je govor u UN-ma i cvrsto ubedjen da ce ga podrzati ceo svet gurnuo ove momke iz Banjske u sigurnu pogibiju,.Nije ni trepno posle njihove smrti vec je cekao 20 sati da ometa srpski dnevnik i pojavi se na televiziji.Meni on lici na “milku“ koja daje punu kofu mleka i onda je nogom prevrne.

  2. Gospodin Vukadinović pokušava da bude realan analitičar, ali je daleko od toga. U svakoj analizi koristi priliku da opravda beogradski režim za katastrofalnu i antinarodnu i antidržavnu politiku. On je jedan od ljudi koji zamajava srpsku javnost, jer nema kičmu, da do kraja ogoli beogradski režim, iako odlično zna o čemu se radi. Jedan od intelektualnih glumaca, koji doprinosi propasti Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.