Vukadinović sa Đilasom na "kafici": Da li je Vučićeva kampanja za litijum propala?(FOTO) 1Printskrin parlament.rs/uživo

Portali bliski vlasti preneli su 11. septembra uveče da su se Đorđe Vukadinović, urednik Nove srpske političke misli, i Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde, našli na „kafici“ u kafiću „Duša“ u Mileševskoj ulici na Vračaru.

Objavili su i fotografiju sa te „kafice“ dovodeći u vezu to što su istog dana objavljeni rezultati istraživanja NSPM o raspoloženju javnog mnjenja prema otvaranju rudnika u Srbiji.

Prema tim nalazima, protivljenje rudniku je čak poraslo, uprkos kampanji Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, danima neprekidno vođena u reonu Zapadne Srbije, gde je i nalazište jadarita iz koga se prerađuje litijum.

Sam Vukadinović je ubrzo reagovao pošto se fotografija proširila i društvenim mrežama, i delili su je mnogi istaknuti naprednjaci, među njima i najpoznatiji advokat u SNS Vladimir Đukanović.

„Naš dragi “nezavisni analitičar” Đorđe Vukadinović večeras na kafici sa “nezavisnim” Draganom Đilasom. Kapiram da ugovaraju “nezavisno istraživanje” u vezi sa rudarenjem litijuma“, napisao je Vladimir Đukanović na mreži Iks.

„Dragi „adv. Đukanoviću“: Ne pali više taj film sa „žutim trakama“ i „zabranjenim“ ljudima. Ili mislite da samo Predsednik Vučić sme da se viđa sa opoz. liderima? Uzgred, baš jutros sam pola sata razgovarao o litijumu sa jednim funkcionerom SNS. Svi misle da vam je kampanja propala“, odgovorio je Đorđe Vukadinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari