Vukadinović: Skoro polovina Beograđana za promenu vlasti, ali dobar deo ne zna za koga bi glasali

Ostavite komentar


  1. Ti koji ne znaju za koga bi glasali i ne moraju ni da glasaju, eto im i dalje Vesica ili jos gore Sapica, pa neka uzivaju i dalje u svom cosku i nastave da gundjaju.

  2. Važno je da izbori budu ispravni, bez krađe.
    Ako Beograd hoće postojeću vlast i dalje pa neka mu bude.
    To znači da građani vole da ih se maltretira polu divljom gradnjom, raskopanim ulicama, otvorenom korupcijom, podivljalim navijačima…spisak je dugačak ali ako to većina voli pa neka im bude.

  3. Cini se izglednijim istrazivanje na stvarnoj misli beogradjana, od obradjenog u tekstu na slucajnom uzorku. Isto glasi, ne vaterpolista, ne SPS mesetari, nr vuciceva klika i ne reaktivno politicko stanje euro protivtega koga nazivaju opozicijom. Beogradjani kao i ostali u Srviji, imaju pravo i obavezu da glasaju za grad i republiku u opstanku, a ne za opskurnost Vucic-Dacic-Nikolic-Seselj-Djilas i pridruzeni u licnom interesu.

  4. A kad prođu izbori, a ono, pa otkud sad tako malo glasova za nas. Te bilo loše vreme pa ljudi nisu izlazili, te pokrali nas i sve tako sl. Bolje[opozicio] šutite, pa kad prođu izbori onda kukajte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.