Vukadinović: Šta rade čelnici Srpske liste na Pacolijevoj jahti?

Ostavite komentar


  1. Bravo Đorđe,
    Pravo u centar!
    Nažalost svi znamo šta ove osobe rade na Pecolijevoj jahti, i to pitanje ne treba postavljati.
    Da imamo bilo koji državni organ koji radi svoj posao ovi ljudi bi bili u zatvoru i objašnjavali šta su tamo radili islednicima, narod o tome i ne treba da brine. Ali kada sve državne institucije zakažu, pitanje je da li takva država može opstati, i da li je država uopšte?

    1. Sam Krik je u tekstu objavio da je tom prilikom dogovarano formiranje vlade što niko ne spori. Pa negde se mora razgovarati mesto je nebitno. To i gospodin Vukadivović trebao da zna, kao što i zna, ali svedno prelazi preko toga. Drugačije ne bi mogao da iskonstruiše ptiču koja njemu odgovara. Ako neko ima zlu nameru uvek će poput kardinala Rišeljea naći dokaz o tuđoj krivici.

  2. Pa tako rade prijatelji, nemaju zvancno mesto za sastanke, i Orban je biio sa Vucicem na brodu, kaze da mu je prijatelj dosao u posetu, sasvim prirodno kako treba i gde docekati prijatelje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.