Vukadinović: Upad specijalaca na sever KiM omogućen Briselskim sporazumom

Ostavite komentar


  1. AV je unapred govorio da je doznao od „nekoga“(od nesposobnog keramičara,sigurno nije!) da se sprema hapšenje,a ništa nije preduzeo!-A narod radije gleda svoja posla – zadrugu!

  2. Aleksandar Vučić je ovom svojom loše izrežiranom sednicom samog sebe isterao na čistinu. Sada samo može da liže svoje rane. Svojom glupošću je sebe doveo u situaciju da je ogolio svoju nesposobnost, golu želju za vlašću, i manijakalnu potrebu da laže. On je bivši ali to još uvek ne shvata.

  3. Zamena teza,izbegavanje odgovora,obmanjivanje javmosti,prebacivanje odgovornosti na druge,iako ima apsolutnu vlast…Sve su to odlike politike AV.Pitanje je samo,jesmo li mi normalni???

  4. bože nisam verovao daje vučić ovako providan ipak je iskusan političar aki daje ovako providan nisam verovao

  5. Jedan sarlatan bi bolje pregovarao a „prvorodjeni“ u stvari i nije pregovarao, on se samo pravio da pregovara, ovaj covek je luzer opterecen bolesnom ambicijom i slavom na nivou deteta u pubertetu,adolescent sa poremecajem licnosti, psihijatar bi imao mnogo posla oko njega da bi ga doveo u red.Jadna si Srbijo kad si njega izabrala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.