Vukadinović: Vlast samo optužuje, a nikog ne procesuira

Ostavite komentar


  1. Dobro što su režimlije spomenule radio fokus svinjoglavog đuke pred izbore 2011te i 2012te, koji je slobodno bljuvao i kenjao po svemu i svačemu u Srbiji jer možeš misliti komunoradikali nikad nisu bili na vlasti i zašto im ne damo šansu, pa kao on sam eto nikad nije bio ni u jednoj stranci i nikog ne podržava otvoreno samo je delija sa severa i proziva botu tadića. Lažljivo pseto je bio i ostao prljavi komunoradikal i to pokušava da sakrije i dan danas. Taj radio je pokrivao celu teritoriju grada beograda sa svim opštinama po obodu, pola južnog banata i jugoistočni
    srem, severni deo šumadije i podunavski deo do gradišta, uz smederevo i požarevac, pa vidite da li je to bio baš tako naivan i bezazlen mali pljuvački radio ili nešto mnogo gore. Proturala se propaganda međ’ patriJotama, komunofašistima pa čak i anarhistima da je snosovska banda pravi spas za njih da se konačno domognu vlasti uz stodljive najave da imaju podršku spolja. U isto to vreme dok je fokus bljuvao i pljuvao po svemu što je protiv te komunoradikalske bagre, dotle su snosovske junoše uredno visile na svim većim i regionalnim televizijama u debatnim emisijama šireći svoju lažljivu propagandu obećavajući kule i gradove građanima i sluđenom narodu koji je opravdano bio razočaran postignutim u tom trenutku od strane tadićkoferčetove koalicije. Toliko o tome da se ne zaboravi.

  2. Vlast samo blati i satanizuje političke protivnike, ništa drugo ih ne interesuje u cilju opstanka na vlasti.

  3. Neznam zašto pominjete Đuku u negativnom kontekstu.On je moler i pošteno zarađuje .Ko bi radio kao on u Lutriji Srbije i krečio posle ponoći da završi posao dok ovi što ga kritikuju uveliko spavaju.

  4. Naprotiv, vlast kaze da opozicija samo optuzije i fabrikuje afere ali bez ijednog dokaza. Stoga, kazu dalje, krivicna prijava Vucicevica spram sns lidera. Cinjenica je da na obe strane pljuste optuzbe, onako pausalno. E sad, opozicija je ta koja bi, posto pretenduje na vlast, trebala da vadi papire sa pecatima i stambiljima kao dokaze, pred kamerama. Ali to na zalost opozicionara cesce radi vlast. Ili oni koji su otpali iz vlasti kao gospodja mama i sin Obradovic. Ni poredjenje sa Drajfusom nije na mestu. Jer je Esterhazi odavao tajne Nemcima koji su potukli Francuze. Kao kada bi kod nas neko odavao tajne nato i Amerikancima. Pa ga skleptali na Ibarskoj. Obicnim gradjanima ostaje da prosude sami: da li je Stefanovic senior imao veze sa oruzjem? Da li je Djido u znoju lica svog zaradio krvavim radom sve svoje milione? Sta je od toga nas vise ocepilo? Toliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.