Vukadinović: Zašto vlast ćuti o “Omči”?

Ostavite komentar


  1. Legendarni vodja autobusa sa botovima i sendvicima je cudo nad cudima. On nosi frustracije jos iz ranog detinjstva,njega su zvali ,,Hulja„. Pazite, ,,Hulja„, ni manje ni vise.Sada je uznapredovao jer ima mnogo nadimaka,sto bi i sam rekao,po prvi put u novijoj istoriji. E sad,zasto Srbija ima takvog da manipulise njome,to je pitanje svih pitanja.

  2. Prosto je Vukadinovicu. Specijalni rat vodi UDBA (uz pomoc brace iz Kremlja), protiv sopstvenog naroda, u cilju zaglupljivanja i sludjivanja. Bar ti to odlicno znas kako se radi, i cemu sluzi. I sam si, sa svog portala sirio, ne istu, ali veoma slicnu propagandu, za potrebe brace sa istoka. Zato mi nesto cudno, gde bas ti da postavljas to pitanje.

    1. Ниси ти џаба „Тоша“ чим се правиш да не знаш да је удбашку браћу преузела „компанија“ али не са истока. А Вукадиновићу можете да само пљунете под прозор јер сем лажи и пропаганде немате ништа друго у арсеналу.

    2. Da se ne vredja Rusija. Putin i Rusija su na strani Srbije i sroskog maroda a ne na strani jednog diktatora. Trenutno njega postuju kao i sto su nekad Milosevica, pa Kostunicu, pa Taduca.

  3. Da li je ovo opet neka Batajnica samo što ovog puta nije nađeno oružje, već omča za Predsednika? To svakako nije ona omča sa protesta u Beogradu, ali jeste ona druga, toliko poznata, a nevidljiva, koja nam potvrđuje pravilo da u
    ovoj zemlji ne postoji nezavisna politika već ona koju kreiraju drugi, bilo sa
    istoka ili zapada, koja nam se kao „omča“ mota oko glave već trideset godina.Dakle, biće kako drugi odluče.

  4. Онај стручњак што се представља као бивши обавештајац се разуме у ово о чему је писао као и Марица у ону ствар. Обавештајци у бившој ЈНА су живели као бубрег у лоју а ни трунку нису допринели за време бивших ратова. Примера ради само у АП Војводини је било елитних јединица а све због обавештења која су стизала од тих стручњака да ће нас Руси напасти из Румуније у садејству са Румунским дивизијама и бригадама. А када је убијен Чаушеску испоставило се да је било само 300 (тристорине) војника са бојевом муницијом. А сви су живели на високој нози и сада имају такође високе пензије, још нам овај продаје ону ствар за бубреге.Машала!

  5. A šta može da kaže o nečemu što ne postoji, osim izmišljotina?

  6. Sta je nejasno, onaj ko je obecao da ce potpisati priznanje Kosova sada mora to da odradi. Amerika, Velika Britanija, Nemacka i Francuska su resile da stvore Veliku Albaniju. Oni jedno ne shvataju da Vucic nije Srbija, Srbija je njen narod koji nikada nece priznati Kosovo jer je to deo srpske teritorije. Sto se tice Gospodina Makrona on je delegat zapada i dosao je da nam u lice kaze da je Kosovo drzava i da moramo da ga priznamo. Priblizava se trenutak kada ce srpski narod saznati ko je od srba Juda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.