Vukomanović: Beograd je Boing 747 koji Vučić ne zna da vozi

Ostavite komentar


  1. I sta bismo dobili ujedinjenjem? Novi DOS koji bi se raspao posle dva meseca.

  2. Čitajući ovde, a gde drugde, tekst lidera DJB, kolege po struci, Radulovića, gde kaže da čeka Jankovića. Dok me začudilo da je Janković prihvatio saradanju sa Šutanovcem i Tadićem, čiji glasači su isti oni koji su glasali za DS koju stranku je upravo Tadić podelio! Treba da potsetim ne samo Jankovića, da je jedini čovek koji je mogao da radi bilo koji resor u Vladi koju je vodio Đinđić bio je inženjer i direktor, po pristupu tehnoktrata, a po imenu Nebojša Čović. Za razliku od ostalih koji su znali da se služe svojim biroima, komjputreima, no ne i da u njima išta imaju važno za upravljane stistemom kakav je Država. Brineme Janković da ne zna da je Tadić bio instruiran od svoga oca, a obojica od geđovanske „ideologije“ koju je propagirao Oco Ćosić. Još da ga potsetim, da nije bilo te primtivne i zaguljene ideologije, Jugoslaviju, državu koja je srpskom krvlju stvorena u Dva svetska rata, oba za Srbe genocidna, mogao i znao da spasi pametni Hrvat, elektroinžener, ne birokrata, Ante Marković, koji je u svojoj 36 godini rukovodio jedan od najvećih i najuspešnjiih proizvodnih sistema „Rade Končar“ u Zagrebu, čije mašine su imale kupljene licence od Zapadne Nemaačke. Ali mu nisu dozvolili geđovani, ne samo Milošević već i zaguljenji generali koji i sada primaju basnoslovnu penziju u odnosu na moju od 55.evra za desetodgodišne rukovođenje preduzećima i branjenje srpske časti od Srba po zanimanju, a čalnova SPS, SRS, SPO i drugih mafijaških struktura, na Kosovu. Zato sam podržao Janković, čak sam prvi put za neku stranku i članarinu platio, ali se pitam da mi to nije greška?

  3. Vozali su nas mnogi i to vezanih ociju…Ko Misko u filmu Ko to tamo peva a svi morali da veruju da mogu da nas voze….A dok nam je Vucica ima da bude ma sta Boeing, i Space Shuttle je malo 😀

  4. Zanimljivo je kako je do skoro cutala i sve joj je odgovaralo, a posle sukoba sa stranackom koleginicom odjednom promenila misljenje.

  5. Ono sto kod nas nije dobra praksa to je da cim promenu stranku, odmah pljuju iz tanjira iz kojeg su dobro jeli. tako i Dijana Vukomanovic, dok je do juce bila u SPS-u i imala funkciju nije tako pricala.

  6. A ti si terorista ISIS u tom istom Boingu 747 koji pokušavaš da,lažima i manipulacijom upropastiš i srušiš! To ti ne ćemo dozvoliti ženo!

  7. Dok je bila u SPS-u recnik joj je bio sasvim drugaciji,a sad su joj odjednom bliski i dragi oni koje je do juce prozivala na sva usta.

  8. Niko od vas stranih plaćenika neće da pogleda realno i koliko se šta uradio za ovih pet godina, grad Beograd još malo pa blista, pogleajte fasade, pogledaj sređen Kej, pogledajte gradi se Beograd, novo završavaju se projekti koji su služili za pranje pranje poput železnice Prokop. Pogledajte ljudi nemojte da kritikujete.

  9. Niko te nikad voleti nece, ko““ sto te volim ja … lepoto moga sna …

  10. Hajde da budemo malo iskreni. Zar bi Vučić dobijao sve izbore od 2012 pa do danas da ne ume da vodi državu? Gospođa Vukomanović se čini mi se malo zabrojala, ili joj se ta fraza toliko dopala da ju je morala izjaviti bez obzira što ne pije vodu.

  11. Ko nezna ,covek zna sve daj boze da ne bude kao 90.tih ali neverujem u bolje jer kad se neko jednom druzi sa lopovima prevantima ratnim profiterima ..itd on uvek tako nastavlja .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.