Vukosavljević: Svaki dan razmišljam o ostavci

Ostavite komentar


  1. Borite se čoveče! Protivnik sam ove vlasti, ali Vi ste neko ko dokazuje da je pre svega ČOVEK.

  2. Zivkoviću nisi vise sposoban za te duznosti koje oBAVLJAS AKO IH UOPSTE OBAVLJES.Obzirom da u poslednje vreme samo cujemo neke glupeosti od njega podhitno saljite coveka u penziju!

    1. Zivkovic? Pogresna vest. Hajde, znamo svi da je smena naporna, ali bar odrzite iole koncentracije.

  3. Kakvo razmišljanje o ostavci. Vi ste rekli ono što
    milioni građana misli. Vučićevu predsednicu niste
    uvredili. Ja, moja porodica, moji rođaci, moji prijatelji,
    moje komšije nismo je birali. Osoba koja nema budućnost
    nemože da stvori drugome budućnost. Svako treba da
    leti svom jatu, a ja u porodičnom.

    1. Ne razumem kakvu Vi to podelu vrsite, ja sam porodican covek pa gledam najbolje za svoju decu, a to najbolje koliko vidim im moze jedino Vucic obezbediti, to je jedina osoba u drzavi koja se bori, vidim da ste drugacijeg stava, ne vredjam nikoga, niti sam takav covek, ali smatram da pogresno mislite.

  4. Poštovani ministre, apsolutno ste u pravu. Topla je moja preporuka, nemojte da razmišljate o ostavci, već isterajte do kraja da se ukunu svi rialiti programi. Ono je bruka i sramota naše jadne napaćene zemlje. Ubiše nas prvo bombama, uništiše školstvo, zdravstvo, vojsku, ama baš sve, a onda i vrše svakdnevne „atentate“ na mozak ovom narodu. Iate apsolutnu podršku, sa kim sam god razgovarao. Veli pozdrav za Vas, kao velikog čoveka, koji se usudio da kaže svoj stav i istinu.

    1. Ne vidim razlog zbog cega bi se ukidali rijaliti programi. Ovo je slobodna zemlja , niti moze da se zabrani prikazivanje, kao sto ne moze da.mi se naredi da gldam nesto ako smatram da nije dobro po mene i moju porodicu.

    1. Razmislja! To je tako znate filosofski receno, da bi imalo odjeka u javnosti, a u sustiti pitanje dal bi zrtvovao fotelju za rad rezultata? Zamislite se!

  5. Ja prvi put vidim i čujem za ovog čoveka, nemam pojma šta i kako radi i kako je do sada radio, pretpostavljam da je neki SNS udarnik, al sve jedno evo jednog plusića i glas podrške ako se zaista bori protiv ovog rijaliti zla koje upropasti mlade

  6. Rijaliti su sve suprotno od onoga za šta se vlada u kojoj učestvujete barem deklarativno zalaže. Iz nekih ličnih interesa ministar policije, odbrane i premijerka brane Mitrovića i onda deklarativna politika vlade pada u vodu. Ili menjate Srbiju na bolje ili je dalje zatucavate rijalitijima – to je cela poenta priče. Ministru želim da istera stvar sa rijalitijima do kraja na čistac pa ako vidi da ne može ništa da uradi neka podnese ostavku a i glasačima neka otvori oči da razumeju zbog čega moraju da menjaju kanal televizija koje arče nacionalnu frekvenciju koja je javno dobro i kao takva mora da služi na dobrobit narodu.

  7. Sta tu ima da se razmislja? Ili plata ili Licno Dostojanstvo – uzmes sta ti je vaznije i to ti je to. Ako ne mozes da priustis luksuz da biras izmedju te dve stvari sve je vec odluceno pa onda tek nema sta da se razmislja. O „efektima svog angazovanja“ takodje je besmisleno razmisljati. Zasto bi razmisljao o tome ako si intelektualno nezavisan (kad od tebe nista ne zavisi)? To se, uostalom, i ocekuje od ministra kulture. Da pusti da satrune.

  8. Svakako! Mislim da to nije posao za Ministra.
    Cini mi se da Ministar nije razumeo koje su granice njegovih ovlascenja. Ukidanje latinice i odredjivanje programa sa uticajem na privatne medije nisu ovlascenja koja se nekome daju u jednoj demokratskoj zemlji. Ti potezi su izasli van okvira Ustava i ugrozili garantovania prava gradjana.

      1. Dakle, pišto vaš vrhovni nalogodavac takođe izlazi van okvira ustava, zaključak je da nije osoba za funkciju koju zauzima. Da olaksam posao, da ne razmišljate mnogo, pozicija je – predsednik države.

  9. Ne, niposto, gospodine Vukosavljevicu. Iza vas su normalni gradjani Srbije. Vi ste razotkrili epicentar zla u ovoj zemlji i morate ostati na polozaju ministra za kulturu i informisanje dok vas oni , branioci umne i telesne pornografije koju nude gladnom narodu, ne smene. Tada cemo znati sta da radimo.

    1. Naprotiv,ja mislim da treba da podnese ostavku i da se javno izvini Mitrovicu i svakom ucesniku rialitija ponaosob. I naravno svakom gradjaninu Srbije koji gleda rialiti emisije. Na taj nacin ce priznati da je Srbija izgubila bitku za bolje sutra i odabrala Vucicev imaginarijum u kome su plate 500 evra i mi smo lideri u regionu.

  10. Жао ми је што је тај ЧОВЕК ушао у ту партију, али ми је драго да има барем ЈЕДАН нормалан у тој булументи!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.