Vuku Jeremiću zabranjen ulazak na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ne bih pustio ovog populistu, mada Albancima bi dobro došao kao protivnik sa svojim bajkama o Kosovu

  2. Ja kao neko ko je leve orijentacije i demokratskih nacela, svakako ne podrzavam da se bilo kome zabranjuje bilo gde da ode, osim ako nema pravnih razloga za zabranu ulaska. Ali, ne mogu reci da mi nije drago sto je ovim gestom pokazano da se smatraju nepozeljnim i da ne ispunjavaju nivo dobronamernosti i normalnosti. Oni koji politicki pokusavaju da profitiraju na mucnom pitanju Kosova i Metohije, na jednoj vrsti huskanja i zamlacivanja ovdasnjih gradjana koji se pridruzio najgorima sa dva nece, dverjanima i zavetnicima, ne zasluzuju da budu tretirani kao ravnopravni i normalni ni u Srbiji i ni bilo gde drugde.

  3. Pa zasto,zaboravili Albanci „Hvala Vuce“.A zasto je Jeremic bas danas isao na Kosovo?

  4. Postovanje za drzavotvorne nastupe Vuka Jeremica i Narodne stranke.
    Inace nisam bio do sada njegov glasac.

  5. Za NATo botove Hil je paradigma morala, demokratije, iako iza njih du ostali
    Milioni pobijenih od Hirosime pa do Ukrajine i razrusene zemlje i gradovi.

  6. Moras znati da se ovde desio Veliki Zlocin ,kiji su cinili vojska paravojska i milicicija Srbie ,,znaci srbska drzava,,nema sela i zaseoka ada ne postoji gribnica gde su sahranjivana tela Albanaca koji su ubijani od te Drzave koju vi danas hocete na kosivu promovisati,,,ti mislis da su Albanci toliko naivni pa ce vam tek tako oprostoti ili pak zaboraviti na zlodela koje ste pocinili da nije ruzno i tuzno ,bilo bi mozda smesno

  7. Kosovske vlasti su shvatile da je čovek opasan po okolinu i da ga ne treba puštati u zemlju, sada to i da je pijun i mezimac ovdašnjih vlasti treba da shvati i ovaj narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.