Vuletić (GDF): Nećemo sa Đilasom, Jeremićem i Tadićem

Predsednik Građanskog demokratskog foruma i odbornik u Beogradu, govori za Danas o izborima

Ostavite komentar


  1. Najzad pravi politički stav i analiza dugogidišnje agonije u našem društvu. Mnogo izgubljenih nada, razočarenja. Kada će se ovo društvo opametiti?

  2. Prijatelju ništa posebno i pametno nisi rekao samo doprinosiš nedoumicama i onako teškoj situvino.Kandiduj se ti pa posle pravi paralele i analize .Pričaj o tvom programu kako ćeš skloniti ovu bagru s vlasti.Ovi koje napadate mirno su sišli sa vlasti . Ajde pokaži kako će ovi sići .Bilo ko da pobedi osim ovih sada biće zakonski smenjen.Zato zbog neke sujete lične nemojte kvartu

  3. Al svaki glas je vazan….ako treba da se smeni najvece smece ovog napacenog naroda….ma ima da ides…jedna kolona….

  4. Batice ti si izgleda naj bojli sam sebi.Ponudi se Vučiću.On prima takve kao što si ti,koji neznaju šta hoće.

  5. Taktičke nedoumice? Strateške nesuglasice? Rejtinga nepoznanice? Ideološke stranputice? Prošlosti začkoljice? Budućnosti perspektivice? Totalitarno sam ultranekompetentan, ali ne sumnjam u dobre namere, kojegod kojekude opozicije. Da li jedna kolona – ili pet, meni mindeđ. Nebitno što intuitivno više verujem u Vuččev zdrav razum (!!!!!), da će pre On da se povuče, da normalizuje, jer dnes On ima harizmu kakvu svet retko viđa, nego u sve vaše kapacitete, potencijale, da od komada Latinske Amerike u Evropi napravite nešto evropsko – iako ne sumnjam u dobre namere….. Videćemo na šta će da liči april u Beogradu.

  6. GDF i nema neku ulogu ovde,sem da ogadi narodu opoziciju i da onda svi kažu svi su isti i da Vučić večno vlada.Znamo mi svi sa kim bi Vi,ako bi kojim slučajem ušli u parlament jer Vi ste i napravljeni da bi Vučić rekao Zapadu,evo ovo je opozicija.Inače,nisu svi isti.Ako ništa drugo za vreme prošle vlasti bar nije bilo političkih ubistava.A,za sada imate bar dva politička ubistva,koja su ako ništa drugo onda su bar medijski pripremana od strane ove vlasti,a to su Oliver Ivanović i Vladimir Cvijan.Ali,i to će se otkriti kada bude pao ovaj režim…

  7. Nisam teoretičar zavere ,ali zašto uvek imamo jadan izbor . Šatro demokrate i lažne patriote. Prvo neka bivše demokrate objasne zašto su se razišli i usitnili. Ko je to naredio? A sada se ponovo ujedinjuju, koga bre oni farbaju. Narod koji ne izađe na glasanje je većina. I realno gleda stvari. Od kada je uveden parlamentarizam izbor nam je bio jadan. I to nije slučajno

  8. Bravo Vuletiću! Jedina nada, uz NDBGD i Zelenovića. Treba da postoji i takva, građanska opcija, ostali su svi Kurta i Murta. Ne vidim fa bi se išta promenilo ako Kurtu zameni Murta. Treba menjati sistem.

  9. Tadic jeste bolji od Vucica i Nikolica, ali gori od Kostunice. Bar koliko je dug Srbije od 9 bolji od duga od 15 milijardi evra, plata od 430 evra bolja od plate 390 evra, godisnja stopa rasta 5% bolja od negativne, Kostunicin ustav bolji od Milosevicevig, Djindjicevog i Tadicevog zajedno.“Proevropska politika“ je 2008. izgubila na izborima, ali su proevropljani formirali „proevropsku vladu“. Proevropljani od 2008. su zajahali Srbiju i zato je Srbija danas timu gde jeste.

  10. Na žalost, situacija u Srbiji je takva da onaj ko kaže “Nisam za Vučića, ali…“, jeste za Vučića. Direkto ili indirektno, svejedno je.

  11. Sta li ce sada Jeremic ili Djilas, bez tih desetak glasova koje ce da dobije GDF na izborima…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.