Vuletić (GDF) pisao Sorošu: Kako je moguće da Milan Antonijević čestita Dan RS

Ostavite komentar


    1. Smeta mu dan Republike Srpske a zalaze se za priznanje Kosova I gazi ustav Srbije, ovo je moguce da postoji samo u Srbiji, sramota!

  1. Neverovatna histerija oko praznika RS. Histerična haranga protiv svih koji upute čestitku gradjanima Republike Srpske. Ne mogu da verujem šta se sve u Srbiji dešava. Toliko unutrašnje mržnje u Srbiji oduševljava sve naše neprijatelje.

  2. sta je pitanje? Zasto nizi referent vladajuce koalicije M. Antonijevic izvrsava naloge? Potrcko vlade Srbije nije sluzbenik Sorosa, nego nase vlade. Fond za SNS drustvo i borbu protiv demokratije prima pare iz budzeta Srbije. Inace je taj genije studirao Pravni fakultet 11 godina (1994-2005). Zivotna zelja mu je da bude ambasador u Zenevi i ima dobre sanse

  3. Opa, nasi NVOi pocinju medjusobno da se hvataju za vrat i dokazuju podobnost svojim finansijerima oko sve manje para od zainteresovanih za ‘promene’?
    Izgleda da su ‘sorosijanci’ sa Zapada digli ruke od nas, a ovi nasi ‘predstavnici’ se navikli na njihove pare?

  4. Kako vas nije stid,umjesto da pomirite taj nesretni narod ,stalno bacate zapaljive iskre na čelu sa istim Sorošem.

  5. Државе као што су Русија и САД од којих једну мрзите другу волите, овакве организације су прогласиле страним агентима. Сада ви размислите да ли је то што радите из интереса или из врлина.

  6. Doživeo sam transfer blama dok sam čitao ovaj tekst, čovek priča o poštovanju ustava druge zemlje po pitanju praznika a svakodnevno gazi ustav svoje zemlje po pitanju KiM.

  7. Prema ovakvim likovima, koji su popunili mesta sa lepim apanažama, navodno puni želje da pomognu razvoj demokratije, pošten čovek može da oseća samo prezir! Veliko je pitanje i koliko su nas unazadili svojim radom i delovanjem. mnogo više su brinuli o sebi i svom novčaniku, nego što su pomogli društvu u kome deluju! Sramotno!

  8. Taj je izašao na izbore, niko nije glsao za njega ,pre toga bio predsednik opstine sa DS, koji su to likovi

  9. Nikakva cenzura Danasa nece izleciti bolesnog umno poremecenog vuletica….

  10. Kome se uvlaci ovaj Vuletic? Isto pitanje i za Antonijevica? Cekaj, smeta im RS, smeta im krsenje ustava BiH ali su istovremeno veliki fanovi „republjike aljbanske“ na Kosovu i nemaju problem da krse ustav Srbije, dzrave ciji su gradjani? I jos bi da ih neko ozbiljno shvata?

  11. Jedna ljiga cinkari drugu ljigu kod dispečera i koordinatora ljigavštinama. Što je najgore mi to čitamo u ovim dnevnim novinama…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.