Vuletić: Novinar Boško Jakšić predsedavaće Političkim savetom GDF 1Foto: Medija centar

Predsednik Građanskog demokratskog foruma Zoran Vuletić saopštio je da će Političkim savetom GDF predsedavati novinar Boško Jakšić i da će se to telo redovno sastajati svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Razgovaraćemo o najvažnijim temama i problemima društva, a ukoliko neko misli i želi može, unutar grupe i uz saradnji sa informativnom službom GDF, da reaguje i dnevno i to ćemo objavljivati na veb-stranici Foruma, najavio je Vuletić, saopštio je danas GDF.

Boško Jakšić je ocenio da je važno da Politički savet potvrdi demokratsko opredeljenje GDF za rešavanje najvećeg nacionalnog pitanja.

Ako treba da podržimo ekonomske mere za oporavak i za stvaranje jedne efikasne države, posebno treba da insistiramo na pravljenju pravne države i svih institucija koje pripadaju pravnoj državi i svim i svih sloboda koje joj pripadaju, konstatovao je on.

Vuletić je predstavio Jakšića na skupu u utorak uveče u restoranu „Vuk“, gde su bili prisutni i Filip David, Boško Jakšić, Mijat Lakićević, Svetislav Basara, Aleksej Kišjuhas, Tomislav Marković, Jovan Komšić, Tanja Petovar, Nenad Prokić, Olivera  Ježina, Vlatko Sekulović i Milivoj Bešlin i članovi Predsedništva GDF Rade Veljanovski, Uroš Đukić, Maja Perović i Dalibor Milanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari