Vuletić optužio Šapića za divlju gradnju: Da li SNS ima kandidata koji nije kršio zakon

Ostavite komentar


  1. U Srbiji ima 1.7 miliona nelegalizovanih objekata, različitog profila i namene, i nijedna vlast u prethodnih 30 godina nije bila u stanju da reši ovaj problem. Ne zato što nije htela, nego zato što nije mogla. Možda je politički ugodno, ali svakako nije korektno iz te mase izdvojiti jedan objekat, ili jednog pojedinca, jer ni ovim preostalim koji su gradili bez dozvole nije bilo neophodno da budu na visokim funkcijama kako bi sproveli legalizaciju u delo. Na kraju, siguran sam da bilo ko, ko pokreće ovu temu koristeći je kao politički argument, ima vrlo sličan problem da li u sopstvenoj „kući“, ili bar u najbližoj porodici i okolini. Proverite, nemojte se začuditi ako možda baš i vaša zgrada nema dozvolu za gradnju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.