Vulin čestitao ruskom kolegi Sergeju Šojguu Dan pobede nad fašizmom

Ostavite komentar


  1. Vidi… Ako još jednom Vulina i Šojgua nazovete „kolegama“ prestaću da čitam vaše tekstove… Porediti njih dvojicu je presmešno

  2. A kada ćemo se mi, ovde u Srbiji konačno osloboditi Komuno-Fašizma, to je ključno pitanje?

  3. I drugi su učestvovali u slamanju fašizma pa je red da Julin i njima pismeno čestita.Zaboravio je mnoge,kao i to da u Crvenoj Armiji nisu bili samo rusi.Kako se nije setio,npr. Ukrajinaca, ili pripadnika drugih naroda koji su se borili u toj vojsci? O zapadnim silama,USA,Kanada,Australija,GB…da ne govorim.Uostalom,jasno je da je ovaj pismeni sastav izašao iz kuhinje Sveprisutnog,Svemogućeg…etc.!

    1. Ovom nesretniku klatimiru me bi pomogli ni svi psihijatri sveta.Ja mislio korona ga odnela kad vidis ni korona ne voli djubrad

  4. Bolesnik nije ni spomenuo jugoslovenske partizane u kojima su bili svi narodi i narodnosti.Moj pokojni otac Ivan Pernat koji je po ocu bio SLOVENAC a po majci HRVAT,je sa 19 godina iz ustaškog Zagreba 1942.otišao u partizane gde je tri puta bio ranjen,po jednom od ustaša i četnika a treći pšut od njihovih ideologa nemačkih fašista.Na kraju je kao borac 13.Proleterske brigade „Rade končar“ pod komandom Narodnog heroja Milana Žeželja učestvovao u završnim operacijama oslobađanja Srbije i Beograda od fašista,Nedića,Ljotića i Dražinih četnika.

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.