Vulin: Članstvo Kosova u NATO bilo bi pretnja Srbiji oružanim sukobom

Ostavite komentar


  1. Srbija mora hitno da udje u EU i NATO, da bi sacuvala svoju bezbednost, ljude i generaciju mladih. Desnicari i rusofili koji su dosada unistavali Srbiju kao Vulin, moraju da postanu proslost.

  2. sad i ovaj izigrava Putina 🙂 valjda ce im uskoro doci kraj, samo da im sto pre vidimo ledja i po mogucnosti ispratimo ….u zatvor!

  3. Svoj narod na Kosovu, Bosni i u Crnoj Gori bismo najbolje odbranili kada bismo usli u NATO.

  4. Kakve još gluposti možemo da čujemo od ovog, ko tebe zašta pita, a i sam znaš da ne možeš da utičeš na nikakve odluke, svojim izjavama samo ponižavaš Srbiju svakog dana sve više.

  5. Cuti Vuline cuti i pokri se usima. Srbija vise ratovati nece. Mi dece za rat nemamo i ne damo. A ti svoje teraj u….Srbi su za mir,da nam bar jedna generacija prodje bez rata i nasa deca i deca nasih suseda

  6. Zbog ovakvih nazovi političara Srbija će biti sve manja i manja.

  7. Citat: „Nasilno uvođenje Kosova u NATO…“, dodao je Vulin.
    Komentar: Kakva je ovo glupost o „nasilno uvodjenje Kosova u NATO“. Pa za ime Boga, ne vidis da to Kosovo zeli…

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.