Vulin dolazi Vučiću na naplatu: Šta se očekuje od sastanka ministra unutrašnjih poslova sa Sergejom Lavrovom?

Ministar unutrašnjih poslova danas se u Moskvi susreće sa ruskim ministrom spoljnih poslova

Ostavite komentar


  1. neću da branim Vucica, ali mozda se radi jednostavno o tome da se izbegne da se Vučić sastane sa Lavrovom jer bi tako brknuo u oko zapadu. Mozda mu je Vulin izaslanik. A vi hocete da vam nasa vlast objavi sve tako da nasi neprijatelji to mogu da čitaju u novinama? I vi zamajavate narod.

  2. У Русију по мишљење, у Канаду по паре.

  3. Ne bi me zacudilo da fenomen Vulin bude mandatar za vladu Srbije obzirom na njegovu evropsku agendu..Kada vec ima toliki broj glasaca za ovakvog lika..?!?..onda se u Srbiji fenomeni dogadjaju..

  4. Razvoj događaja, stanje ove države po svim aspektima kao i prepakivanje svetskog poretka…sve mi liči da Vučić galopira ka svom kraju.

  5. Ко ли ће бити наш Амбасадор у Русији?

  6. Gospodine Korać, počnite nešto raditi u životu, osim što filozofirate godinama…

  7. Pokazili ste se posle 5 oktobra, lagali ste nas devedesetih, krug dvojke lažni intelektualci

  8. Србија више није битан фактор у геополитичком смислу јер се не граничи са Русијом и окружена је са државама које су у НАТО пакту, њима су далеко битнији политички потези Бугарске,Румуније, Мађарске, Турске, шта год Србија да уради нема неки значај тако да ово са несретним Вулином је више за унутрашњу политичку употребу, јер НАТО пакт када би заиста конвенционално заратио са Русијом окупирао би нас и победио за месец дана ако би проценио да Србија може бити Руски савезник и да напушта политику војне неутралности.

  9. Neka se pokrije ušima, ko je formirao vladu u Srbiji u njegovo vreme, a i ako Vulin bude neki od ministara, to ne znači da ga postavila Rusija već zbog dugogodišnje saradnje sa SNS – om.

  10. a ko je vladu sastavljao posle pada Miloševića???? vi, onaj ko o ničemu nikad nije bio obavešten, Djindjić, Drašković……… I dan danas konce povlače i o našim životima odlučuju ambasadori zapadnih zemalja u Beogradu. Tu je i Rusija zasigurno videla neki svoj interes, uglavnom mi se ne pitamo odavno već smo nažalost samo moneta za podkusurivanje velikih!?

  11. Psiholog je nekad bio clan vlade i pokazao koliko zna,sada izgleda zna jos vise nere e nam zasto je vucic ostao posle sastanaka u briselu,mozda da mu zapad da savet za sastav vlade tako i istok ima i svoj predlog a moguce i savet oko moguce krize u regionu,videcemo uskoro.

  12. Šta ste tražili to ste dobili ja samo da prodam imovinu pa put pod noge sa širom porodicom nas 10 do 15 članova,a vi koji ih podržavate nek Vam je bog na pomoci.

  13. Znam da su ovo zapadnjački mediji ali da ovo izjave kao Rusi se nama mešaju u izbore a svaka vlada od Slobe je Američka….

  14. Slušao sam monolog Vulina za govornicom u sava centru.Naježio sam se, naročito njegovom retorikom i gestikulacijom.Podsećalo me je na onaj govor iz pivnice.Naježio sam se.

  15. Svrha ove posete je vrlo jasna, Vulin želi da izvrši pritisak na Vučića da i dalje bude ministar. Vulin smatra da će njegovo eventualno izostavljanje iz buduće Vlade biti u Moskvi primljeno kao antiruski stav.

  16. Sreca ,sto se za razilku,Zapad nikad nije mesao u sastavljanje vlade. Stvarno, kako se ti Rusi usudjuju!

  17. U zadnjih trideset godina nikada se Rusija nije toliko mešala u sastavljanje vlade R.Srbije jer nije mogla da dodje na red od Sjedinjenih Američkih država koje su „laktale“ sa zapadnom Evropom ko će više svojih ljudi postaviti u Vladi RS.

  18. Nije jasno zašto gosin Korać misli da u ovom slučaju Vučić misli drugačije od Vulina i da ga se ponižava na ovaj način. Možda upravo on i želi tu i takvu posetu

  19. Gospodine Korac, uprkos cinjenici da vas licno veoma postujem , ne mogu se oteti utisku da ste pohrlili da prognozirate temu rezgovora Lavrova i Vulina. To odista deluje iznenadjujuce od vas. Na temu ponizavanja Srbije, ne trebate strahovati od Rusije. Imamo mi ovde jednoga koji je zaduzen za ponizavanje Srbije , ima tome vec 30 godina.

  20. Америка се никада ије мешала у унутрашње ствари Србије. Никада, зар не.

  21. vidis predsednice kako se covek prebacijo u moskvu bez problema takvu ljudinu treba postovati i unaprediti….

  22. Sta drugo da Vucic ocekuje, osim noz u ledja.Kakav ono, ima legitimitet i podrsku u narodu? Izdao je i predhodne partijske drugove, izdace i ove i sve buduce!!!

  23. Ministar spoljnih poslova jedne drzave se sastaje sa ministrom unutrasnjih poslova druge drzave,to je toliko redko da se tu moze raditi samo o mutnim poslovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.