Vulin: Dragocene su nam lekcije Bilčika i Fajon, ali bi respiratori bili dragoceniji

Ostavite komentar


    1. Sta je tako, kratkomisleci? Jel nije vas guru AV na pocetku zarobljavanja Srbije rekao da ima dovoljno respiratora („cak“ 1008) i „ostale opreme“ i da Srbija (koju voli najvise na svetu) spremno docekuje izazov bolesti?

      Racuna On na vasu kratku pamet!

  1. Aleksandar Vulin pokusava da se neodmerenim izjavama pridruzu SEFU kako je izjavila Premijerka Ana Brnabic da ga oslovljava, u sto je jasno svima koji znaju pametno da razmisljaju predizbornoj kampanji.Jedan je od onih koji po svom obrazovanju i sposobnostima ne zasluzuje da obavlja funkciju ministra odbrane i kojem je jedini dodir sa navedenim ministarstvom slicna boja odece koju oblaci, vojnickoj unioformi,cesto svojim izjavama pokazuje da se i rukama i nogama bori da opravda izbor za vrlo vaznu funkciju za drzavu Srbiju koju ne zasluzuje i to uglavnom radi pogresno.Srbiji da bi isla u srecniju buducnost trebaju adekvatno obrazovani ,sposobni i detaljno pripremani kadrovi na vaznim funkcijama.

    1. A sta ce vam toliki respiratori ?jos dok je br. Bio drzavna tajna,imali smo 1008, u medjuvremenu nam je brat poslao tuce. Duboko se nadam da ce zemlje eu ukinuti sve donacije srbiji, jer bi normalnom svetu to bilo od velike koristi. Tek nakon ukida bi imali pravu sliku o stanju u zemlji.

  2. Sto vi Vuline pljujete vise po Evropi,sto vi vise ljubite kinesku zastavu,to vi vise kukate za pomoc i respiratore od EU.

  3. A koliko je donirala tetka? Jel ona lično donela i ako nije koliko puta si putovao kod tetke po pare za donaciju?

  4. Da je nešto od onog novca „tetke iz Kanade“ potrošeno blagovremeno na zdravstvenu opremu i javno zdravlje, regrut u pokušaju, ne bi morao da slini pred EU za koji respirator. Imali bi ih dovoljno.

  5. Da li bi ovoj osobi mogao neko da objasni koliko stotina miliona je EU uložila u Srbiju? Bez konkurencije!

  6. Koliko su sns i vulinova stranka donirale novca i respiratora . Mogla je tetka iz Kanade bar jedan da donira .

  7. Neka vlada objavi podatak koliko je aspiratora stiglo iz Kine a koliko iz Rusije.
    Ja sam cuo O (nula komada) Neka demantuju ali dokumentovano.

  8. Mogla bi opozicija da donira medecinsku opremu ili hranu…, ako vec toliko kritikuju.

  9. Pa da ste više trošili pare na medicinsku opremu umesto na ruske vojne krševe sada bi bolnice bile i opremljenije, ako ništa drugo, zaposleni bi imali bar maske i alkohol na samom startu. Ovako sad isteraj tu gvožđuriju na ulice pa nas leči s tim.

  10. Gos. Vulin bi trebao da se bavi vojnim pitanjima.
    Parlamentarci EU imaju pravo na kriticko misljenje, jer Srbija aplicira za clanstvo u EU.
    Ironicni komentar o respiratorima je nepristojan. Srbija nije prosjak i treba sami da ih obezbedi.

  11. Interes Srbije je, bez obzira ko je na vlasti, da sama odlučuje s kim će saradjivati i u kojoj meri, a ne da joj lekcije drže birokrate iz Brisela. Šta mi imamo da se svrstavamo protiv bilo koga u svetu? Po meni, to je kontraproduktivno, a ova potpuno neočekivana epidemija pokazala je, na primeru Italije i Španije, koliko vredi evropska solidarnost. Sad se fon Lajen nešto izvinjava, ali kasno za one koji su u ovim zemljama ostavljeni na cedilu i poumirali. Tanja Fajon? Bolje da se pokrije ušima. Nju ionako niko ne sluša šta priča.

  12. A koliko je Srbija trazila respiratora u januaru i februaru, kad je bilo vreme? Ili su rakija i soping u Milano bili dovoljni protiv najsmesnijeg virusa na svetu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.