Vulin i Brnabić o ljubavi prema ženama, Ponoš kažnjen (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pomislim, osim Brnabić, na dr Jelenu Trivan, Jovanu Jeremić, Danicu Drašković, Sandru Božić, dr J. Tabaković, Tanju Miščević, Karleušu, „Aju Jung“ i Hilari Klinton

  2. Juce ste poredili planiranje porodica s parenjem pingvina je ne samo neprikladno, već i uvredljivo. A danas ponizavate zene koje su domacice…DNO DNA!!

  3. Da se ja pitam, uopste ne bih reagovala na bilo sta vladajucim poslanicima. Treba ih ignorisati, ili se nasmejati na inteligentne govore i tako sacuvati dostojanstvo. Zasto se opozicija ne zadrzi samo na svojim predlozima po tackama reda, ‘ocinkariti’ neka njihova nepoci stva i zacutati. Pustiti ih da bljuju do mile volje. Zasto ulazi u njihovo blato?

  4. Istupi Đurđević Stamenkovski su što se mene, kao žene, tiče – uvreda za sve žene. U XXI veku, ministarka u vladi jedne evropske zemlje, ima stav o abortusu kao za vreme inkvizicije. U pravu je Ponoš, treba da spremi ispit – iz građanskog vaspitanja, iz civilizacijskih tekovina, i da prestane da smatra i promoviše to da je ženama jedina svrha da rađaju. Način na koji ona predstavlja majčinstvo, ženama koje nisu majke se oduzima svrha postojanja i tretira ih se kao da su potpuno nevažna bića.
    Da ne zaboravim, nije nevažno, pišem ovo iz pozicije mame dva deteta.

  5. Zašto sve obrazovane,kulturne i borcima za bolji život opozicionare ne vole pozicionari. Kako ne prepoznaju njihovo zalaganje za bolje sutra. Treba da ih saslušaju ugrade to u svoje smjernice ,a ovim dobronamjernim kažu HVALA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.