Vulin: Ideje o promeni granica i stvaranju velike Albanije neće proći

Ostavite komentar


  1. O cemu ovaj cutuk prica. Kada odgovori kako je za 30 kamera nabavljenih „po hitnom postupku“ koje je za moje pare montirao njegov drugar velikodusno dao 1.000000€ (jedan milion Eura)!!!, gde mu je tacno „tetka iz Kanade“ dala 250.000€ (cetvrt miliona Eura), kako se oseca (verovatno mocno) kada mu nesposobnom za vojsku salutiraju generali, kako je zavrsio Pravni fakultet u Kragujevcu i jel mu bilo tesko da svaki dan putuje iz Novog Sada itd. E kad na to odgovori, onda idemo na natedne izjave.

    1. @ Bubuleja.- A ovo sa sadnjom marihuane, gde je okopavao “ maline“?! Vula ce odlezati, poput starog, dobrog vina, bar 30 leta…

  2. A ko je hteo da se razgraničava sa „Šiptarima“ i da menja granicu između uže Srbije i Kosova ? Mislim, Vuline, da se o tebi i tvom vrhovnom komandantu Vučiću radi .

  3. Pa kad imate takvu opremu za izvidjanje kako vam promakose Marko Djuric i N.Selakovic ilegalno preko administrativne linije ???

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.