Vulin: Imamo pokušaj državnog udara

Ostavite komentar


  1. Svaki komentar je izlišan. Sve je u rukama vlasti. Tužno je što se opravdano nezadovoljstvo i bunt građana upotrebljava i stavlja u kontekst građanskog rata. Opasna zamena teza. Čak i za jednog političara.

  2. Imacemo priliku da vidimo odbranu i zastitu poretka Vucic Aleksandra iskljucivo od onih kvazipoliticara kojima je uzdrman polozaj u Vladi i ministarstvima i oni novi kojima je obecano kakvogod namestenje. Treba samo pratiti pazljivo i uocice se veoma lako.

  3. I to izjavljuje jedan lik koji je mimo Ustava naredio elitnoj vojnoj jedinici u Nišu da interveniše protiv demonstranata!!!! Ministar odbrane Julin, ukoliko je vest tačna, nema pojma čemu Vojska Srbije služi i kada se podiže. Srećom, vojska je suludu komandu odbila, a Julin je još jednom dokazao da je gazdin trbuhozborac i običan karijerista. Ljubi ga tetka.

  4. Ovaj bi kineski rešio problem, tenkove i gazi!! Policija je vaša privatna armija, ali vojska ne, vojska je narod i ne okreće cevi na svoje, možda roditelje, rođake, prijatelje….!!

  5. Verovatno ima kompleks nize vrednosti jer nije sluzio vojsku,nije jeo rizi bizi,marendu.xexexexexxe

Ostavite komentar


Politika

"Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe": Petković povodom ubistva policajca u Loznici 8

„Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe“: Petković povodom ubistva policajca u Loznici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da je ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja najnovijim pretećim poruka upućenim srpskom narodu na Kosovu, kao i Beogradu, još jednom potvrdio ko je jedina pretnja miru i stabilnosti, i dodao da kosovski ministar ni reč nije rekao o sinoćnom ubistvu srpskog policajca na službenoj dužnosti u Loznici, za koje je osumnjičen Albanac sa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.