Vulin: Janković da podnese ostavku

Ostavite komentar


  1. Da bi bilo cisto i posteno pred buducim potencijalnim glasacima, Jankovic bi kao neko ko je cvrsto odlucio i javno to objavio (naravno bez zvanicne potvrde jer izbori jos uvek nisu raspisani, sto mu daje za pravo da ostane na mestu Zastitnika gradjana) ne treba da gura prst u oko javnosti time sto ce se kao predsednicki kandidat eksponirati i isticati u poslu vec bi to trebao da prepusti zamenicima.

  2. On nije predsednicki kandidat jer nisu raspisani predsednicki izbori, a i da jeste on ima pravo da bude predsednicki kandidat kao i svaki drugi gradjanin. Ono sto ste hteli da kazete ““gospodine““ Vulin je da koristi funkciju u politicke svrhe sto nije dozvoljeno ali bi po istoj toj logici svi ministri zajedno sa AVom trebalo da urade isto.

  3. Jadni smo mi građani kada nas Janković štiti, on je dokazao da štiti samo svoj interes, a ne interes građana. Sa platom od 3000e se morao mnogo više potruditi….

  4. Da li gdin Vulin uopste RAZMISLJA o recima koje izgovara: "Prema rečima Vulina, predsednički kandidat ne sme da radi sa državnim organima i ne sme da kontroliše druge državne organe. On smatra da, "kakav god nalaz bude imao, u njega niko neće verovati". Kako onda PREDSEDNIK kontrolise drzavne organe? I kako se onda predsedniku moze verovati? I na osnovu cega OVAJ misli da ima pravo da mu se veruje? On nije BIRAN vec postavljen, on nema kredibilitet, on je niko i nista bez podrske onog koji misli da je svemoguc.

  5. A kada ti zli Julovce nameravas da das ostavku zbog haosa koji si sa svojom ekipom nadavno napravio na Kosovu, zbog nebrojenih obmana radnika i penzionera Srbije i generalno svega sto si poslednjih 25 godina radio gradjanima Srbije.

  6. U nalaze SAŠE JANKOVIĆA,,SREĆOM,,PO JULINA VERUJU SVI ONI KOJI VAS ODLIČNO PAMTE PO MINULIM ,,RADOVIMA,.,A IMA IH,,SAMO,70tak % najstručnijih i nekomfabulistički ,,,obeleženih,, glasača Srbije.I to od,,Pokušaja KRAĐE GLASOVA KOALICIJE SRS,SADA SNS ,SPS I VAŠE,,PREUZVIŠENE,, STRANKE ,ONE S CVETOM U KOSI,,,ČUVANE ,,U MOSKVI,KADA OVA KREATURA IMA VREMENA DA,, RADI,,POSAO,,ZA KOJI GAJE,,LIDER,,POSTAVIO,,ILI MOMENTALNO NEDOSTAJE NEKI PEŠAČKI PRELAZ,ILI SEMAFOR,,ZA,,ANGAŽOVANJE,,.NEKOG OD VULINA.

  7. Očigledno da je Vulin preuzeo mikrofon od Mihajlovićke, i sada nas on uveseljava sa mislima svog gazde. Nije lepo da "veličanstveni" sve sam iznosi navidelo- Grozno i primitivno ponašanje prema svom narodu u koji se kunu i noću i danju- Svakakva poniženja smo doživeli zadnjih dvadesetsedam godina, ali ovo je kulminacija. Najlošije je to što su svi izlazi iz "tunela" zatvoreni. Jedino je Mirino čedo srećno, možda će mu mama uskoro doći…

  8. Sve vise i vise tekstova koji se koriste za populizam Jankovica. Vrlo prljavi trikovi. A niko Jankovica ne zeli za predsednika jer njegovo zloupotrebljavanje funkcije jos nije vidjeno u istoriji politike Srbije.

  9. Svega ovoga ne bi bilo da je Sale otišao pravo u policiju. Trebao im je priznati da bespravno koristi svoju funkciju za političku promociju i predsedničku kampanju.Ali…ipak je 3000 evra 3000 evra.

  10. A sta vise pa I reci za ovog coveka. Svi znamo sve, sve nam Je jasno, Ali on i dalje kao papagaj ponavlja sta mu Je gazda naredio. Ovaj covek ne shvata da ce jednog Dana sici sa funkcije koja mu ni po kakvom kriterijumu ne pripada. On nije svestan, zaneo se, da ga narod gleda kao psihopatu, tik odmah iza imenjaka , I da ce jednog a dana, bezati koliko ga noge nose. Srbima Je pun kofer bolesnika koji se lece tako sto sve nas prave ludim.

  11. Stvarno je zbunjujuce to ko je i sta radi Sasa Jankovic????. Da li je on politicar ili zastitnik gradjana ????Kako on kao zastitnik gradjana moze da najavi kandidaturu na predsednickim izborima ? neka prvo podnese ostavku, pa neka tada postane politicki aktivan, a ne ovako….

  12. Ovaj Baba JULIN potrcko JULIN ACA, toliko kao pojava iritira normalno gradjanstvo Srbije da Sasi Jankovicu ne treba bolja kampanja. Samo Aca Baba JULIN ( Vulin ) neka sto cesce izlazi za bandoglavim izjavama pa cemo imati najbolje sanse da Srbija dobije pristojnog predsednika. A, A.V. ( ne mislim na ovog A.V.-a ) neka spremi dovoljnu kolicinu "psihotrtika", siguran sam trebace mu.

  13. Čak ni veeliki Ivica Dačić nije mogao ništa drugo da radi već da šeni i puzi kada je rad službe zaštitnika građana u pitanju. Julin dobro zna da postupke vode saradnici Saše Jankovića koji su svi apsolutno kompetentni i sa dugim stažom nego zna šta se iza brda valja pa se plaši da se ne otkriju mnogo krupnije stvari od otkrivanja službene tajne.

  14. "Miliva Sakoj":cuvajte se vi 25% zbunjenih kada 75% normalnog naroda konacno progleda i poludi

  15. Uz malo srece junacke,na sledecim izborima ima da posaljemo Vulina sve sa blentavim botovima na smetliste istorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.