Vulin: Ma kakav zid, kakva Tahiri

Ostavite komentar


  1. Valjda g. Vulion ne pamti da je takodjer dogovoreno da se ukloni zid sa mosta na Ibru. I sta se dogadja, srbi podignu niovi zid blizu mosta. Zar je ovo nacin sprovodjenja sporazuma? A sta se tice Vulinove pretnje, ne mislim da vodi miru vec podstrkava nemire, a nemiri dovode do krvoprolica. ASli izgleda da za njega krv nije vazna, vazno je da on i njegova partija dobiju bodove.

  2. Mirino cedo je opet dobilo povisenu temperaturu i groznicu jer ga je veliki poglavica ukorio, zato sto je bio fin i postupio po njegovim instrukcijama i malo prelistao Srpsku listu koju je Vucic opet gurao u svoj dzep onako djuture.

  3. Da li je nevaspitani drcni gospodin portparol Vlade ili ministar RADA? Da li to on iznosi svoj stav ili stav Vlade? Ocigledno je da "faktor stabilnosti" zaostrava odnose sa susedima, sto nam se vec o glavu obilo, a opet nista nismo naucili.

  4. Ovaj "crveno-crni roker" koji je na precac postao "neko i nesto" u ovoj banani,mora da shvati da ce opet biti niko i nista ! Pitanje je vremena !!!

  5. Neverovatno,koliko ovaj lik nema simpatija nigde!? Pa čemu on služi,osim strašenju,svih naroda! Pa,po Bogu Vučiću,stavi u kukuruze,možda će biti veći prinos!

  6. Ovaj julovac bi opet malo ratovao u Evropi. Samo ovog puta mozda po glavi ne bismo dobili obicne bombe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.