Vulin: Migovi na vojnoj paradi 20. oktobra

Ostavite komentar


  1. PROČITAJTE POD OBAVEZNO,,ČLANAK,LJUBOMIRA ŽIVKOVA,,RAZUM I OSEĆAJNOST,,,IZ ISTINOMERA,,od 29,09,2017,Samo će VAM Sekasti,skim se mi to,,spotano,družimo,, i ko od nas,, stremi ,,da naprevi kopije svoga ,,lica Dorijana Greja,jer za drugo nezna,,.

  2. Bankrot zamlja (svake godine u budzetu fali preko 50% novca, pa se zbog toga vlast mora zaduživati….) ali eto ima novca za parade, svih vrsta, sport, litije i razonodu….šminkanje ulica da i ne spominjem….
    Ps. svaki dan nad Bg lete vojni avioni …vežbaju….znači traće pare…..jer kad zajmiš pare ti treba da radiš dva puta više (i za sebe i da vraćaš dugove).

  3. Zašto uopšte dajete prostor ovom čoveku. On je sam sebe diskreditovao i zaslužuje u najmanju ruku prezir. A vi , umesto da takve ljude ignorišete , još ih protežirate i dajete im na značaju. Taj bi se tip u mojim novinama pojavio samo kad sedne na optuženičku klupu!

  4. Kad nema pameti,radnih i intelektualnih dostignuca,kad je umetnost Pink i hepi,a vrh ostvarenja rijaliti programi,onda je kruna svega idiotska vojna parada nicega sto mnogo kosta a jos nas nije odbranilo kad je trebalo.
    Placali smo neradnike,ratne zlocince,dezertere,a to zaboravljamo jer su tu negde i nasi uvredjeni i razocarani ocevi koji smatraju da zasluzuju vise i bolje za sve ono sto (ni)su uradili..

  5. Nagrdno pitanje je šta će pre, Srbija u EU, Vučić vraća oduzete penzije, Migovi u Srbiji, nikad nećete razrešiti iako je vrlo prosto rešenje, naravno istovremeno, nikad!

  6. Nadletali tebe i slicne sto cesce a sto manje se popravljalo, pilot se katapultirao a mig tebe i svitu po(lj)ubio, a nas spasao djavoljih ispljuvaka… moze na kraju da sve ispadno dobro

  7. Još da je dodao tetka Mirinu podršku i neizmerne zasluge, gde bi mu bio kraj.

  8. Ko o čemu, srpska Liliputanija sneva snove da je na Balkanu važnija od obične mesne kancelarije u Pi*kovcu Donjem. Dok je nama bulumente julinovaca, šešeljoida (ovih i onih), sumašišavših miloševićevaca, "demokratčića", tetka Mirine džeparoške čeljadi… belog dana i koru leba pošteni svet videti neće. Ali, migovi sa deponije stare gvožđurije – to nam treba. Ovde ludilo i nepoštenje nisu poremećaji. Oni su normalno stanje.

  9. Kad slepci marširaju.
    Još od Broza pa naovamo u politici je uvek bilo lagardera i prodavaca magle,ali ovo što se danas dešava je čini mi se vrh,ili možda grešim,možda do "vrha" ima još podosta.Možda se zapravo iz ponora vrh i ne može videti. Naprosto šta očekivati od ljudi čiji su preci bili skupljači perja,ili smo možda na genetiku slučajno ili namerno zaboravili.Vremena su takva(a to je uvek kao oprvdanje) da su novinari Marić,Vučićević,….i ostala sabratija,a političari na vlasti Vulin,Dr.Nebojiša…i takođe ostala sabratija.Onda nije i nezaočekivati ovo tetka,avioni,kamioni,milioni.Pitanje za sasvim običnog čoveka: "Šta ti očekuješ"? Bolje sutra! Onda si slep kod očiju,sve što možeš dobiti to je bolje malo sutra,to što te ubeđuju da dva plus dva može biti devet i ti veruješ u to,e to je zaista tvoj problem.Kada se iluzije rasprše,a raspršiće se, ostaje nam samo da se pogledamo u ogledalu,i ne iznenadimo kada ugledamo glavu magarca.Ama ne plašim se,problem je u ogledalu.

  10. Red bi bio Vule da i tetku pozoves na Paradu, u svecanu lozu, da je i mi upoznamo…

  11. Aman. zaman. Sta ce nam kog djavola ti avioni, posebno – ruski?! Ko to nama preti, dodjavola, Vuline?! Mislis da je narod bas toliko sludjen? Sta zelite , bre, da opet ratujete?! Da nam deca za lude vas ginu?! Zlo ste, veliko ste zlo! Neka, neka, stici ce vas kazna, boze mili, koliko li se u vama te neljudkosti skupilo!

  12. НАТО је на нашим границама,а против кога ми смемо да ратујемо!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.