Vulin na otkrivanju spomenika partizanima u Moskvi, Rusija prethodno ponovo podržala zvanični Beograd

Ostavite komentar


  1. Možda da upita baku kako ih je crvena armija oslobađala….možda bi pravilniji izraz bila pre okupacija. A što se tiče vulinove političke orijentacije,trebao bi znati da su se četnici borili na strani nacista i fašista čak i prije sporazuma iz Divica

  2. Kakva konfuzija, paranoja, Stvaralc Srpskog Sveta, polaze cvece Partizanima, pa Srbi i Rusi…a Partizani su bili sta, samo SRBI ha ha ha! Muuuuuko nasa…!

  3. Komunofašizam siluje i ruse i srblje…ovakve protuve tumače istoriju, mogu ali samo u toj kvazi državi, ljudskoj deponiji zla i podlosti.

  4. Vulin je poslednja spodoba koja ne bi smela ni „P“ da pomene od imenice „partizani“. Ljubi skute fašistima na vlasti, „šlepa“ se uz ruskog diktatora i – bulazni o partizanima.!? S kojima veze nema. Neće biti dovoljno ludara u Srbiji kad sadašnja vlast „odleti na đubrište istorije.“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.