Vulin: Nema nikakvog bojkota, opozicija izlazi na izbore pošto im je tako rečeno iz ambasada

Ostavite komentar


  1. A šta je vama naloženo iz ruske ambasade? Pa vi ste u toj ambasadi takoreći Stammgast, zar ne!?

  2. Apsolutno,u pravu je dotični.Svi na izbore jer to je licni izbor i pravo svakog demokratski slobodnog čoveka,a protiv izdajničke vlade i koruptivne tzv politike SNS,SPS,SRS i sličnih bezbrojnih partijica i pokreta na budzetu Srbije.Dakle,glasajmo protiv izdajničkog i lopovskog režima.

  3. Gospodine Vama je rečeno da se povuče te iz javnog života, pa delite lekcije drugima. Da li ste vi čovek sa čarobnim štapićem, sve znate i delite lekcije ko je ko, ko ste Vi.

  4. Gde vi idete u rusku ambasadu da vam kazu sta da radite, ajte molim vas.

  5. E Vuline Vuline, tvoj šef je češće sa zapadnim ambasadorima nega sa svojom porodicom.

  6. Ne shvata ova osoba da opozicija nije ucenjena i da ne funkcioniše kao njegov šef.
    Verovatno je zaboravio da su gazde njegovog šefa Tomi Diplomi čestitale pobedu na predsedničkim izborima tri sata pre zatvaranja birališta.
    Kao šef BIA trebalo bi da zna za sastanak u pariskom hotelu Ric, kada je Morton Abramovic okupio don Mila Đ., Tomu Diplomu, Bebu Popovića, Caneta Subotića, njegovog šefa Vučića i M. Marića. Pričao je o tom sastanku i V. Šešelj na jednom od prvih gostovanja kod pomenutog Marića, a po povratku iz Haga.

  7. Kako je bilo lepo dok je bio šef BIA. Morao je da ćuti. Sad će opet danonoćno da lupeta. Pomoz Bože, da šiznemo od njegovog „umovanja“.

  8. Sve ide svojim tokom, pa tako i vulin, vučić i veliki ostatak organizovane kriminalne grupe neka se pripreme za višegodišnje zatvorske kazne.

  9. Ovo je iz prve ruke, pošto je on stalni gost na prijemima. Vidjeh ga onomad s Hilom.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.