Vulin: Nije uhapšen oficir, već nasilnik

Ostavite komentar


  1. Tužno je i pretužno šta ova dvojica čelnika naše vojske govore o svom pripadniku. To nikada do sada nije bilo. Tužni su pogledi ovih uniformisanih oficira, koji stoje iza ministra u jakni i razdrljenoj košulji. Bože, dokle će ovo poniženje i uniženje trajati?

  2. Bravo za Yulina. Kampanja unapredjenih seseljoida ce konacno kod Srba probuditi uspavani inat i naterati ih da konacno izadju na „izbore“…

  3. Svako ko logicki razmislja treba da osudi postupak kapetana vojske jer svako nasilje ne treba podrzavati bez obzira ko ga cini. Ovaj slucaj ne govori nista o Vojsci Srbije i da nema nikakve veze sa njom, vec samo govori o pojedincu koji je pocinio to delo, on je jedan obican nasilnik koji sebi daje pravo koje mu po zakone ne pripada, da ptavdu uzima u svoje ruke.
    Svako ko logicki razmislja treba da osudi postupak kapetana vojske jer svako nasilje ne treba podrzavati bez obzira ko ga cini. Ovaj slucaj ne govori nista o Vojsci Srbije i da nema nikakve veze sa njom, vec samo govori o pojedincu koji je pocinio to delo, on je jedan obican nasilnik koji sebi daje pravo koje mu po zakone ne pripada, da ptavdu uzima u svoje ruke.

  4. Kada će Vulin početi da vraća tetki novac? To je pitanje svih pitanja! Tetka odvojila od usti $ 200 000 a on (Vulin) uzeo i sada se pravi blesav, kao rešava pitanje „kapetana koji je napao ženu“! A tetkini dolari? Ništa o tome! Kada je prva rata za vraćanje? Hoćemo da nam pokaže da je prvu ratu počeo da vraća jer sada je „ministar vojni“, a to nije „mačiji kašalj“!

  5. Uenjeni nacelnik generastaba Dikovic je marioneta ove politicke mafije i kao takav ,ucenjen , veom je pogodan za sluzbu svakoj korumpiranoj strukturu ,pre Tadic,sada Vulin Vucic .^# Gradjani Srbije vide sta ove politicke bande rade u Srbiji sada su krenuli da hapse Oficire zbog svoje politicke proagande kucanja na vrata ,a tek da podsetim Član 12
    Niko se ne sme izložiti proizvoljnom mešanju u privatni život, porodicu, stan ili prepisku, niti napadima na čast i ugled. Svako ima pravo na zaštitu zakona protiv ovakvog mešanja ili napada# clan Ratifikovane UN konvencije o ljudskim poravima koje domace partije krse atakom na vrata gradjana Srbije .

  6. Dikovic pominje kodeks casti?
    Sigurno se salite?
    Vulin,sve ti verujemo, dokazano je da ti i picousti uvek govorite istinu,vi ste nadaleko poznati kao casni i posteni ljudi.

  7. 12,5 godina sam sa mojom porodicom objekat maltretiranja, iživljavanja i šikaniranja od strane službenika izvršnih organa Ministarstva odbrane. Ne opisujem niti objašnjavam nego sa pravom pitam:“ Kada se tako ponašaju prema meni, šta mogu da očekuju drugi pripadnici našeg časnog poziva koji je temelj postojanja slobodne, nezavisne države?“!

  8. U našoj zemlji svi uzimaju sebi pravo da budu tužioci i sudije i da odlučuju pre nego što se na bilo koji način donesu odgovarajuće odluke.

  9. Za svaku je osudu bilo koji vid nasilja. Još gore je to što pojedinci opravdavaju slučaj samo zato što je reč o aktivisti SNS. Po sredi je nasilje, a ne političko opredeljenje.

  10. Koliko sam razumeo svi u vojsci su nasilnici osim vojnog ministra. Ministar ne može da se uvrsti jer nije sluzio vojsku! Sramota za ovu drzavu koja je sve ratove iznela na grbaci naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.