Vulin odgovorio Stjuartu Piču nazivajući ga „kolonijalnim gospodarem“

Ostavite komentar


  1. „Srbija nije kolonija, neće priznati Kosovo, neće pristati da Republika Srpska nestane, neće dopustiti da joj stranci postavljaju vladu i neće uvesti sankcije Rusiji.“

    Vuline, Srbija JESTE kolonija i u Srbiji STRANCI postavljaju vladu po tome ko je verniji Rusiji. I raspitaj se malo o Rusiji i kolonijalizmu, koliko ima manjina u Ruskoj Federaciji i kakva su njihova prava pa dodji da razgovaras. Kolonizovala je sve sto je mogla od Moskve do Aljaske pa do Turske na jugu i Kine na jugozapadu.

  2. Realno, i onaj jedan maršal nam je bio previše, ovaj nam sad treba k’o prst u oko. Bolje da ide u Ukrajinu da se bavi maršalisanjem, tamo gube rat.

  3. Kosovo je srce Srbije a Srbija majka priznala, Kosovski ustav, Kosovsku vladu, sve institucije, kosovske lične karte, pasoše, tablice, predali smo im Gazivode, Eps, Telekom, dobili su tel.broj… i td. i td…Kad se vojska na Kosovo vrati…Srpski svet…baš

  4. Kakva parada kiča i nazovi ponosa i patriotizma, a sve predali Kurtiju. Ko ovome još veruje i može da glasa za ovakve??? E srbi, srbi. Nije čudo gde smo stigli.

  5. O srbljima i srpstvu govori jedan komunofašistički ispradak jedne propale ideje u svetu…ali očigledno vlasno oživljene u međ srbljima…nek nam je dragi bog u pomoći!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.