Vulin: „Oluja“ je zločin

Ostavite komentar


  1. Eto mi ne znamo da je „Oluja“ bila zločin!?
    Al’ znamo da je „Oluja“ izvedena uz znanje SPS i JULA kojima si i ti ,“pilot“ pripadao

  2. Dokle god ovakvi lupetaju po medijima Srbiji neće biti bolje i neće izaći iz ’90-tih. Po njihovim izjavama se vidi koliko su frustrirani ratnim porazima.A ovaj Julin ne zna da su i njegovi činili zločine prema drugima? Zna,samo ga to ne zanima!Beznačajni licemer bez obzira što je navodni „ministar“.

  3. Ima li veceg zla od tebe? Zemlja ti koske izbacila, sto bi rekla moja pokojna baba Milena.

  4. Tacno.
    To nije bio rat. Samo etnicko ciscenjr zena, dece I dtarih osoba svi nenaruzani, golih ruku koji nisu predstavljali opasnost Hrvatskoj vojsci.
    Ako Milanovic to zove rat onda je sramno I bez lica.
    Zato sto hiljada ljudi koje sam ja videla bili su goloruki.

    Sramota.

    1. @Ljiljana***A nisi videla srpske tenkove okićene cvećem koji će rušiti Vukovar i druge hrvatske gradove,nisi videla dobrovoljce,pljačkaše iz srbije koji su harali na području tzv.“rsk“ zarad stvaranje srpske paradržave?A ti „goloruki“ se nisu suprotsavljali svojim vođama pa su platili danak svojoj naivnosti!Sramota je na onima koji su ubeđivali da će imati „državu u državi“,a taj projekat je bio osuđen na propast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.