Vulin: Pokušaj destabilizacije Kosova

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo je da Vulin izmedju redova priznaje da je pripremana dokumentacija za privatizaciju Trepce i pokazana ozbiljnom investitoru koji je odustao. Znaci, Vlada R.Srbije, moze da proda Trepcu, a pritom Vlada Kosova ne moze, a da smo Briselskim sporazumom dali legitimitet toj istoj vladi. Znamo li mi sta hocemo?

  2. Ovaj julovski vrhovnik, koji je i danas opet u vrhu vlasti, je svojom politikom iz devedsetih i doveo do svega ovoga i gubitka i Kodova i svega što je na njemu! I on će da mi brani srpstvo! Sačuvaj me Bože i sakloni!

  3. Nestabilnost drzava oko Srbije: Kosova,Crne Gore,Bosne, Makedonije….. stvaraju upravo ovakvi "profesionalni srbi" poput Vulina i njegove "brace", Drecuna,
    Dacica …. kojima pokrice pruzaju president Nikolic, Vucic ….ranije "demokrata" Tadic. Da li se ovi prave ludi ili i dalje misle da su gradjani Srbije retardirani poput njih. Citavo vreme prodaju maglu polupismenim patriotama Srbije -slicnim njima.
    Sa nezavisnom drzavom Kosovom je zavrsena prica i geografske karte Balkana su odavno izcrtane.. Neka "patriota" Vulin pokusa da udje u "juznu pokrajinu srbije" bez pasosa. Zavrsice u zatvoru u njemu mrskom Kosovu. Ubrzanoj samostalnosti Kosova su najveci doprinos dali Milosevic/Dacicev SPS, radikali -i oni "umiveni" kao i Vulinovi "jul-ovci". Dokle cemo vise da se lazemo. Sva imovina na Kosovu pripada narodima koji tamo zive. Politicarima iz Beograda -sigurno ne. Slicnim shizofrenim izludjivanjem su se beogradski
    politicari ponasali i sa srbima iz "kninske republike" i sada tamo nema vise srba.
    Svi su im dosli u Srbiju i Beograd. Nemoj slicna prica da se ponovi i sa tkz Kosovom odn tkz juznom pokrajinom Srbije. Ludima nikad pameti.

  4. Ma samo tebe da ne destabilizuju druže Julin Vulin, jer si kućni prijatelj sa Gospodarom, pa će onda i on biti destabilizovan…

  5. Pogledati samo "mrtvu facu" Vulinu i slicnu mu Dacica dovoljno da polovina stanovnika Srbije izgubi volju za bilo kakvo bitisanje.

  6. Како министар Вулин није приметио да је КиМ немогуће дестабилизовати? Наши преговарачи су га учинили стабилним и независним.

  7. @dr mans, ne bi woo-leen zavrsio u zatvoru na kosovu zato sto nema pasos. jednostavno bi se kosovski carinici ili granicna policija sprdali sa budalom ali pustili ga "unutra" ne bi garant.
    dakle, samo je vas i nikog vise, problem sto imate ovakve "ministre".
    u nekim drugim, koliko-toliko normalnim zemljama, likovi poput ovog su najcesce predmet interesovanja organa gonjenja i/ili specijalista za sociopatoloska ponasanja.
    nazdravlje vam!

  8. Zamenom teza, izvrtanjem činjenica i suštine, nudjenje perfidne laži kao istina – Vučić manipuliše politikom o Kosovu da prikrije veleizdajnički Briselski sporazum. Primera je stotina. Navodim jedan u tekstu, citiram Vučićev politički zaključak, on (i Vulin), kaže: "Albanska vlast pokušava da ustanovi pravilo da sve što je na Kosovu (imovina, prirodni resursi…) pripada nekakvoj vladi u Prištini(!). Kakvoj vladi, kakvi bakrači. Bilo je na desetine zvaničnih i nezvaničnih izjava sa Kosova – da sva imovina i sve ostalo… pripada "Kosovu", "državi Kosovo", "narodu i teritoriji Kosovu" (a ne Vladi Kosova ili Prištini). Čista logika. Ali razni Vučići, Dačići, Vulini, Drecuni, Djurići… sve tumače suprotno od faktičkog stanja "da se vlasi ne dosete", obmanjuju narod i dovode ga u zabludu da mu zamažu oči i prikriju "predaju teritorije" u Briselu!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.